POMOZITEEE!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
lukastasic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 09, 2011 9:39 pm

POMOZITEEE!!!

Post od lukastasic »

Imam 12 god.Pre 1 meseca drugarica me je pitala ko mi se svidja ja sam rekao,naravno pogresno,cisto da bih se oslobodio,ali ona je to svima sirila... eto pre 2 dana stiglo je do moje sestre od strica koja je bliska sa tom mojom i sta da radim????
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Re: POMOZITEEE!!!

Post od zdravo »

Nista, cekaj da vidis kako ce ta tvoja da reaguje. Nema nista lose u tome da ti se neko svidja :). Kad si vec ovde, jel te boli nesto? :D
jelenap1978
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 5:06 pm

Post od jelenap1978 »

Sam napred. Nema problema što ti se neko sviđa. To je normalno i ispravno. Nemoj da se stidiš zbog toga, jer ako ta tvoja vidi da se stidiš odmah će te manje simpatisati. Budi kao inače. :) Srećno!
idealista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 6:43 pm

Post od idealista »

PA AKO TI SE SVIDJA SESTRA OD STRICA TU NEMA NISTA LOSE, MENI SE UZASNO SVIDJA BRAT OD KUMA, PA TO NE KRIJEM!!!
lukastasic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 09, 2011 9:39 pm

Post od lukastasic »

NARAVNO DA MI SE NE SVIDJA SESTRA OD STRICA :o
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

oo boze,kakvi postovi...mlad si i sad je vreme da se bacis u akciju... :) nemoj da panicis nego budi smeker... :) videces kakav ce biti njen komentar,nemoj posle da se kajes...
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

lukastasic napisao:Imam 12 god.Pre 1 meseca drugarica me je pitala ko mi se svidja ja sam rekao,naravno pogresno,cisto da bih se oslobodio,ali ona je to svima sirila... eto pre 2 dana stiglo je do moje sestre od strica koja je bliska sa tom mojom i sta da radim????
Hahahaha al si sladak.Nije uopšte strašno da ti se neko sviđa.Evo naprimer moj sin ima pet i po godina i ima dosta devojčica koje mu se sviđaju,a eto i našem Slavku se dosta devojaka sviđa :lol: .
Slavkooooooooo,jesam li u pravu ?????
:wink:
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
NecuNik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 11, 2011 5:39 am

Post od NecuNik »

Pozz... Imam problem... :( Na desnoj saci, pojavilo mi se crvenilo, koje se lagano siri... Osecam blago peckanje, kada dodirnem, ili perem ruke... to je jedini osecaj, nema svraba i bilo sta slicno... jako sam se uplasila, jer do sada nisam imala nikakve kozne bolesti... Ili, kako to vec da nazovem. Da li postoji mogucnost da to bude prelazno, i sta to moze biti? Mozda alergija na neku hranu... Npr. cveklu sam probala prvi put pre dan, dva... Ili, dok sam cekala gradski prevoz, na stanici se nasao neki tuzan pas, kom sam dala neku kiflu, i on me je zakacio po ruci..? Znaaam, jako nepromisljeno, ali, sta sada..? Sta to moze biti..? Bojim se... :( Zamolila bih vas za odgovor sto pre. Hvala. :cry:
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

hahaha tako je biljo... :lol: :lol: :lol:
Odgovori