Ovako, ne znam ni sam odakle da pocnem. Imam jednog prijatelja, monah je inace, ima 23 godine i boluje od virusa po nazivu koksaki. On je veoma u teskom stanju, doktori su rekli da je jedan slucaj u milion da je on ostao ziv. Ja po svom gledanju na ovu opaku bolest, mislim da je on dostigao jedan veoma visok stepen te bolesti. Ne moze dugo stajati na liturgiji cak i sedi i sluzi Gospodu Bogu. Bled je dosta u licu i nema snage. Doktori su mu preporucili setnju ali zar to nije jedna od mana ove bolesti da se ne zamara brzo.
Zelim da saznam nesto o ovome i da ako mogu da mu pomognem na bilo koji nacin. Veoma je veliki duhovnik i dosta mi je pomogao u zivotu. Zelim da mu se oduzim pa makar i sitnicom. Molim vas pomozite mi. Unapred hvala svim ljudima dobre volje koji zele da pomognu. MIlan iz Kragujevca.
POMOZITE MI ZELIM SAZNATI VISE O KOKSAKI VIRUSU
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Prvo je trebalo da napises na osnovu cega je zakljuceno da ima koksaki? Da li je radjen titar na Torlaku? Drugo, koliko je to "visok stepen bolesti"? To sto se on oseca umorno nije nista cudno, svi oni kojima koksaki pravi problem su umorni i nemaju snage. U kakvom stanju mu je srce? Uopste da li je i ako jeste koji organ koksaki napao? Sto se setnje tice, naravno da ne treba da seta satima, vec onoliko koliko moze, ako je to 10-15 minuta onda toliko. I zbog cega je on jedan slucaj u milion da je ostao ziv? Pa toliki ljudi imaju koksaki pa se izlece. Ti mu ne mozes nikako pomoci sem da mu budes podrska. A to svakako nije sitnica.
Neka jaca imunitet i sto vise odmara. Te liturgije mogu i da sacekaju.
Neka jaca imunitet i sto vise odmara. Te liturgije mogu i da sacekaju.