Pomozite.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Pomozite.

Post od bajram »

Imam problem sa telom nikad ne mogu da izlazim napolju a da ne prodjem neprimecen pitate se zasto epa evo da objasnim:

Od moje 15-ste godine samo sam se debljao i debljao dok nisam stigao na 88 kila za 1M76 i sad samù nekako oslabio tih 8 kila to je odlicno ali imam problema sa zadjicom da hodam da sedim il sta god ona je uvek naduvana k'o balon pa neznam sta cu ovo mi je ozbiljan problem jer vec 2 nedelje ne izlazim zbog toga plasim ce da ce da mi se smeju ljudi u Francuskoj,jer oni su zaista bezobrazni salu se na moj racun ovo ono sta da radim molim vas inace ne praktikujem sport nikakav u skoli u srbiji sam pre igro fudbal;al sad kad sam dosao u francusku moj zivot je pakao zbog zadjice!!!

Doktori kazu da ce se to skloniti kad porastem iu visinu nedevno mi je doktor rekao isto da cu da porastem 4 cm jos do 180cm ali uopste nisam rastao vise od 6meseci od moje 16ste godine i to me malo brine jer nisam nesto razvijen nemam ruke i noge za 176cm nego kao da sam 1M65 70 tako mi se cini imam pomalo male ruke i noge, izgledam kao djeki cen u filmu gas do daske iz daljine izgledam kao debeli patuljak :D hehe znam da je smesno al ovo sto sam rekao nije sala.

Slicne teme sam otvarao pre 3 4 meseca kad je bio tu aa_aca ali sad mi u posledje vreme niko ne odgovara na moja pitanja molim pomozite mi bilo sta samo da bih sklonio tu zadnjicu ne mogu vise da izdrzim kako me gledaju ti debilni francuzi!!!

I hvala na paznji izvinjavam se na dugom textu :D.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Pomozite.

Post od vasa »

Bajrame-ne obraćaj pažnju--koliko puta treba da ti se kaže--to više govori o onom ko se podsmeva nego o tebi.
A zbog sebe i svog izgleda sigurno trebaš da vežvaš i da se krećeš više
moram da se našalim --to je zato što puno sediš na dupetu--:-)))) u svakoj šali ima malo i istine
Odgovori