pomozite
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pomozite
pomoziteeee......imam jake bolove u stomaku međutim bila sam danas na uzv abdomena i imam nalaz gdje piše sonografski jetra,žućni mjehur,gušterača,slezena uredni.žućni vodovi nisu dilatirani bubrezi i mjehur uredni.....zanima me što znači da žućni vodovi nisu dilatirani....samo mi je dr.rekao da mi bol dolazi najvjerovatnije od želuca te da bi trebala napravit gastroskopiju???? 

Re: pomozite
Znaci da nisu prosireni
da li moze neko da mi da savet? moja devojka vec nekoliko dana oseca svrab na vagini ali sada manje nego prvih dana ..da li je opasno ? kaze da ce proci spontano ..
Neka ode kod ginekologa.
Jedan Bas neobican problem.. 
U nasoj zgradi imamo Ruse bube,dosadna napast!!Bili su iz radne organizacije "Stan" -deratizacija,dezinsekcija-da ih prskaju.I predhodnih godina smo ih imali,ali u manjoj meri.Ove godine,kazu ljudi koji nam prskaju te bube,da su se razmnozili u vecoj meri zato sto smo imali ekstremno visoke temperature,sto ovim bubama odgovara.Njihovo omiljeno mesto je kuhinja-no ne bih volela da predju u druge prostorije..-Nocu ih najvise ima,kad upalimo svetlo u kuhinji,one samo trce po radnim delovima kuhinje,ulaze i u Hlebaru-pa hleb moram drzati u rerni.- Da koristim bilo kakv sprej sa otrovima,ne smem,jer imam dva sina asmaticara.Mozda neko moze da nam pomogne.
...Zahvalni.....

U nasoj zgradi imamo Ruse bube,dosadna napast!!Bili su iz radne organizacije "Stan" -deratizacija,dezinsekcija-da ih prskaju.I predhodnih godina smo ih imali,ali u manjoj meri.Ove godine,kazu ljudi koji nam prskaju te bube,da su se razmnozili u vecoj meri zato sto smo imali ekstremno visoke temperature,sto ovim bubama odgovara.Njihovo omiljeno mesto je kuhinja-no ne bih volela da predju u druge prostorije..-Nocu ih najvise ima,kad upalimo svetlo u kuhinji,one samo trce po radnim delovima kuhinje,ulaze i u Hlebaru-pa hleb moram drzati u rerni.- Da koristim bilo kakv sprej sa otrovima,ne smem,jer imam dva sina asmaticara.Mozda neko moze da nam pomogne.