POMOZITE MI!!!!!!!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 19, 2005 6:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
POMOZITE MI!!!!!!!!!
Zovem se Marko imam 19 god.i treniram atletiku(skok u dalj).Pre 2 meseca radio sam tonizaciju sa tegovima.Prilikom zavrsenog treninga ukocila su me ledja,tacnije skroz donja desna strana ledja.Od tad nisam radio teretanu zato sto bi me svaki put zabolelo pa bi se ja tako cuvao.Pre 2 nedelje sam skakao na takmicenju gde su me ledja pocela boleti prilikom 3 skoka cime sam bio primoran da odustanem od tamicenja.Juce sam radio teretanu posle 2 meseca tj.2 nedelje posle takmicenja i ledja su me ludacki uhvatila tj.BOLE nenormalno.Pa bih ja bio zahvalan svima koji bi mi mogli reci sta bi to moglo da bude. 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Na osnovu ovoga sto si napisao u obzir moze da dodje mnogo stvari, pocev od obicnog istegnuca misica (sto je ipak malo verovatno, s obzirom da vec tako dugo traje), pa sve do "proklizavanja" diskusa zbog naglog impulsnog opterecenja.
Iz ovoga, sto si napisao, stice se utisak da se nisi javljao lekaru do sada.
Pretpostavljam da tvoj klub ima ugovor/dogovor sa nekom ortopedskom ustanovom za zbrinjavanje svojih clanova pa mislim da bi bilo najbolje da ti organizuju pregled, a posle pregleda bi se procenilo da li treba da se urade jos neka dopunska ispitivanja (rentgen, skener...) i da se odluci o najboljem nacinu lecenja.
Posto tegobe vec traju preko dva meseca, mislim da je najlosija varijanta da cekas da prodje samo od sebe
Iz ovoga, sto si napisao, stice se utisak da se nisi javljao lekaru do sada.
Pretpostavljam da tvoj klub ima ugovor/dogovor sa nekom ortopedskom ustanovom za zbrinjavanje svojih clanova pa mislim da bi bilo najbolje da ti organizuju pregled, a posle pregleda bi se procenilo da li treba da se urade jos neka dopunska ispitivanja (rentgen, skener...) i da se odluci o najboljem nacinu lecenja.
Posto tegobe vec traju preko dva meseca, mislim da je najlosija varijanta da cekas da prodje samo od sebe