Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
zovem se milos imam 16 godina i imam jedan problem sa disanjem......sve je pocelo 24 februara kad sam trcao od prizemlja do petog sprat po 3 stepenika kad sam izasao na vrh osetio sam jako lupanje srca i gusenje...uradio sam sve testove za srce..rekli su mi da je zdravo i da mi se malo sporije razvija grudni kos od srca i zato osecam jako lupanje srca....ali sa tim sam se pomirio ali me muci jako gusenje koje me muci svakog dana..gusenje osecam u grlu i u grudima,osecam da me nesto pritiska i nemogu da udahnem duboko..lekari su mi rekli da je to gusenje na psihickoj bazi,zato sad ja pitam vas dali mozete da mi pomognet,da li postoji neka terapija za to....zato sto nemogu da izdrzim vise ovo... HVALA!!!
bio sam u kbc zvezdara,lezao sam nedelju dana u zemunskoj bolnici,radio sam u privatnoj klinici test na korsaki i nemem ga,tirsava,urgentni centar,radio sam cak i alergo test i nisam alergican ni nasta..juce sam bio u palmoticevoj i prepisali su mi lek ..ksalol
idem u palmoticevu dali su mi lek za smirenje ksalol ali malo mi je lakse sa njim ali jako....22.4.09 imam opet zakazan pregled pa cu videti kako ce mi se terapija dalje produziti..
U ovakvim prilikama pomaze istocno sibirska lekovita biljka rodiola,ukoliko zelite da saznate vise o ovom preparatu koji kod nas kontrolise WMA-Beograd nazovite 021498498,0637074208 Djordje Panic ili 0603670406 Zlatko Kolaric.