pomozite
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 23, 2008 7:13 pm
pomozite
Imam par pitanja:imam 18god tezak sam 90kg i poceo sam da idem u teretanu pre 2 meseca i vide se mali rezultati.Ali ono sto me nervira je da imam salo oko struka i na stomaku da li da uzimam neki preparat za sidanje sala inace visok sam 183????????????????
Re: pomozite
stefanmiletic napisao:Imam par pitanja:imam 18god tezak sam 90kg i poceo sam da idem u teretanu pre 2 meseca i vide se mali rezultati.Ali ono sto me nervira je da imam salo oko struka i na stomaku da li da uzimam neki preparat za sidanje sala inace visok sam 183????????????????
Stefane,
Efikasan nacin za topljenje sala (ne samo oko struka, vec i svuda gde ga ima) i zatezanje misica, je plivanje. Plivanje daje rezultate u vrlo kratkom vremenskom periodu. Nikakvi preparati ti nisu potrebni. Mnogi sportisti kombinuju teretanu i plivanje u bazenu.
Pozdrav,
mr M.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 23, 2008 7:13 pm
pomozite
Ma u pravu ste za sve ali ima jedna mala poteskoca ne jedem sve vrste mesa...samo govedinu i ribu...pa sam zbog toga pitao ima li neki preparat za malo brze skidanje ove masnoce i koji...posto nemam uslova za plivanje????
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 8:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Imam isti problem, imam stomak, a ostali delovi tela su mi skroz ok.
Problem je sto ne mozes skinuti salo samo sa stomaka.
Sto se tice teretane, 80 % teretane ti je ishrana. Ako se zaista hranis pravilno, to ce uroditi plodom. Gledaj da u teretani radis vezbe za definiciju, znaci male tezine i veliki broj ponavljanja. Ako budes radio obrnuto - nabacices masu
Problem je sto ne mozes skinuti salo samo sa stomaka.
Sto se tice teretane, 80 % teretane ti je ishrana. Ako se zaista hranis pravilno, to ce uroditi plodom. Gledaj da u teretani radis vezbe za definiciju, znaci male tezine i veliki broj ponavljanja. Ako budes radio obrnuto - nabacices masu