Pomozite hitno! :/

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Nikola213
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 26, 2013 5:28 pm

Pomozite hitno! :/

Post od Nikola213 »

Juce,nakon vrsenja velike nuzde,iz analnog otvora je izasao deo koze kao neka loptica,ne mogu da vam je opisem,posto ne mogu da je vidim ali mogu da je opipam,i pricvrscen je za moju kozu,moze li mi neko pojasniti sta je to,ako neko zna,imam 16 godina.. Hvala unapred :oops:
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Re: Pomozite hitno! :/

Post od Bokily »

Najverovatnije hemoroid ali dok se ne vidi ne može se ni znati.
Alepu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 11, 2013 11:58 pm

Post od Alepu »

Nikola213 napisao:Juce,nakon vrsenja velike nuzde,iz analnog otvora je izasao deo koze kao neka loptica,ne mogu da vam je opisem,posto ne mogu da je vidim ali mogu da je opipam,i pricvrscen je za moju kozu,moze li mi neko pojasniti sta je to,ako neko zna,imam 16 godina.. Hvala unapred :oops:
Ne brini, to deluje traumaticno, ali nije nista strasno. Sigurno je hemoroid, koji je zapravo prosireni krvni sud usled inflamacije. Dobro je da ne krvaris i da mozes bez poteskoca i bolova da obavljas nuzdu. Postoje razlicite kreme i masti koje mozes da koristis, kao sto su hepatrombin ili veoma efikasna krema sa mirisom mosusa, ne znam kako se zove, resava problem. Svakako proveri kod lekara da bi potvrdio sumnju na hemoroide, on ce ti prepisati najbolji lek.
Ajde sa srecom Nikola i ne brini!
Alepu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 11, 2013 11:58 pm

Post od Alepu »

Nikola213 napisao:Juce,nakon vrsenja velike nuzde,iz analnog otvora je izasao deo koze kao neka loptica,ne mogu da vam je opisem,posto ne mogu da je vidim ali mogu da je opipam,i pricvrscen je za moju kozu,moze li mi neko pojasniti sta je to,ako neko zna,imam 16 godina.. Hvala unapred :oops:
Ne brini, to deluje traumaticno, ali nije nista strasno. Sigurno je hemoroid, koji je zapravo prosireni krvni sud usled inflamacije. Dobro je da ne krvaris i da mozes bez poteskoca i bolova da obavljas nuzdu. Postoje razlicite kreme i masti koje mozes da koristis, kao sto su hepatrombin ili veoma efikasna krema sa mirisom mosusa, ne znam kako se zove, resava problem. Svakako proveri kod lekara da bi potvrdio sumnju na hemoroide, on ce ti prepisati najbolji lek.
Ajde sa srecom Nikola i ne brini!
Odgovori