Pomotj molim vas!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pomotj molim vas!
Spavala sam sa dechkom u petak... Sa kondomom je bilo.. I sada imam povetjan beli iscedak... Da li je mogutje da sam trudna??? Molim vas da mi pomognete!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
a shto mislish da pojachan vaginalni sekret ima veze sa tim da li si trudna??

opusti se i ako se sekret ne zaustavi za par dana otidji kod dr, mozda si uhvatila neku bakteriju!

opusti se i ako se sekret ne zaustavi za par dana otidji kod dr, mozda si uhvatila neku bakteriju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Oce to kroz kondom.....(vec zamisljam spermatozoide- marince, namazane ratnim bojama kako napadaju junacki latex prepreku.....razornim bojevim oruzjem....)
Ako je kondom bio ceo (neostecen) i ostao na udu do kraja odnosa (nije spao), tesko da si trudna.
A zbog sekreta bi svakako mogla da posetis ginekologa. I da to cinis redovno, na pola godine bez tegoba ili cim se pojave neke tegobe.
Ako je kondom bio ceo (neostecen) i ostao na udu do kraja odnosa (nije spao), tesko da si trudna.
A zbog sekreta bi svakako mogla da posetis ginekologa. I da to cinis redovno, na pola godine bez tegoba ili cim se pojave neke tegobe.