POMOOOOOOC!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Howard
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2012 2:36 am

POMOOOOOOC!!!

Post od Howard »

Zanima me da li postoji mogucnost nekim vezbama ili istezanjima bilo kakvim putem, nije bitno, da se ramena rasire, mislim na kljucnu kost, da se ona rasiri i tako vizuelno rameni prosiri??? misli onako da gura kosti ramena u stranu i tako se dobiju sira ili vizuelno sira ramena?

npr ovako:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 6849_n.jpg

Razumete?
Hvala Vam unapred
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: POMOOOOOOC!!!

Post od vasa »

Samo ti trniraj --naravno pod strucnim nadzorom i izgledace isto da si serokih ramena iako mozda i nisi..
Howard
Novi član
Novi član

Post od Howard »

Imam ja iole siroka ramena nego kako da objasnim, moj trapez je veci i onda ramena ne izgldaju siroka e sad, mene ne zanima misicno da to povecam vec me zanima da li mogu nekako kljucne kosti da nateram da se sire i time guraju ramena u stranu? jeste malo glupo pitanje, ali sta znam bolje pitam strucnjake ovde nego one ludake po bodibilderskim forumima :lol:
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

sam skelet se ne moze rasiriti nego sto je to prirodno odredjeno, a moze se sirina ramena povecati povecanjem odredjene misicne grupe, pa u tom smislu treba prilagoditi treninge...posavetuj se sa trenerom kakve ces vezbe tacno raditi za koju grupu misica, u ovom slucaju za misice ramena i sigruno ces videti napredak i u sirini samih ramena...
Howard
Novi član
Novi član

Post od Howard »

Ok, hvala vam svima ljudi, uradicu tako pa cu postaviti rezultate pa da uporedimo :)
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

MA NEMOJ SE TI UOPSTE OPTERECIVATI TIME--to je sasvim beskorisno i pogubno ako trosis energiju na stvari kao sto je RAZVLACENJE RAMENA--pomalo i smesno.
TRENIRAJ DA IMAS ZATEGNUTE iELASTICNE MISICE pa time i zdraviji organizam, a lepota muske figure nije u sirokim kostima-ramenima.
Odgovori