pomocc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pomocc
Na raznim delovima tela..prepona...oba misica ruke u predelu tricepsa..kao i na pojedinim mestima na ledjima i na predelu de je desni bubreg napipavam kvrzice velicine oko 1..2 cm veoma malo bolne na dodir...tj samo kad ih stisnem bas...okruglastog oblika i malo izduzenog oblika.Da li je to masno tkivo?
Re: pomocc
pooozzzz
moja sestra je imala isti problem,ali ga je uspesno resila!Naime,te kvrzice ili cvorici,kako ih mi nazivamo(zaboravila sam kako se medicinski zove),su posledica napetosti i stresa,ukratko na nervnoj bazi!!Ona je student,i znate kako vec to ide,ispiti....ispiti...iscekivanje....!i to joj se sve odrazilo tako sto je dobila te cvorice!!!
Dr joj je dao neke tablete i kremu,i mislim da je terapija trajala 20 dana,uz naravno kontrolu krvi!!!I evo pet meseci posle hvala Bogu nema nista,nisu se vratili!
NAJBOLJE DA SE OBRATIS LEKARU,IPAK ONI ZNAJU NAJBOLJE!
Ja se nadam da sam ti bar malo olaksala!!!
moja sestra je imala isti problem,ali ga je uspesno resila!Naime,te kvrzice ili cvorici,kako ih mi nazivamo(zaboravila sam kako se medicinski zove),su posledica napetosti i stresa,ukratko na nervnoj bazi!!Ona je student,i znate kako vec to ide,ispiti....ispiti...iscekivanje....!i to joj se sve odrazilo tako sto je dobila te cvorice!!!
Dr joj je dao neke tablete i kremu,i mislim da je terapija trajala 20 dana,uz naravno kontrolu krvi!!!I evo pet meseci posle hvala Bogu nema nista,nisu se vratili!
NAJBOLJE DA SE OBRATIS LEKARU,IPAK ONI ZNAJU NAJBOLJE!
Ja se nadam da sam ti bar malo olaksala!!!
Re: pomocc
hvala na info