pomocc molim vas :)
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pomocc molim vas :)
Pitanje za moju majku : Znaci ne moze da spava ni danju ni nocu u roku 10 minuta joj je vruco,znoji se dodje joj da se onesvijesti pije tablete svakakve al' nema pomoci znate li odgovor tome ili preporucite neke tablete?
Re: pomocc molim vas :)
zdravo i tebi,e ovako,ako zelis da ti majka zivi zdravije i da taj problem resi preparatima na bazi Aloje Vere,evo ti broj distributera jer to nema po apotekama 0637455206 ili na emailu [email protected]
ti preparati resavaju cak i najgore bolesti,aloja vera je biljka koja raste u pustinji,sadrzi oko 300 hranljivih materija,nije stetna ni gram a dokaz toga je da mogu i bebice da koriste i pije se u neogranicenim kolicinama.
ti preparati resavaju cak i najgore bolesti,aloja vera je biljka koja raste u pustinji,sadrzi oko 300 hranljivih materija,nije stetna ni gram a dokaz toga je da mogu i bebice da koriste i pije se u neogranicenim kolicinama.
Зар мислиш да јој требају још неке таблете поред постојећих "свакаквих" таблета.Selmaa1 napisao:Pitanje za moju majku : Znaci ne moze da spava ni danju ni nocu u roku 10 minuta joj je vruco,znoji se dodje joj da se onesvijesti pije tablete svakakve al' nema pomoci znate li odgovor tome ili preporucite neke tablete?
Да није климакс у питању?
Ima li ona stvarno neko oboljenje zbog cega pije lekove ili je problem spavanje--kakve kojekakve lekove pije?
Koliko vas plaćaju po jednoj poruci (REKLAMI)???????bukipavle napisao:zdravo i tebi,e ovako,ako zelis da ti majka zivi zdravije i da taj problem resi preparatima na bazi Aloje Vere,evo ti broj distributera jer to nema po apotekama 0637455206 ili na emailu [email protected]
Koliko mama ima godina?Selmaa1 napisao:Pitanje za moju majku : Znaci ne moze da spava ni danju ni nocu u roku 10 minuta joj je vruco,znoji se dodje joj da se onesvijesti pije tablete svakakve al' nema pomoci znate li odgovor tome ili preporucite neke tablete?
Da li je u menopauzi?
Od čega boluje?
Koje sve lekove pije???