pomoc z vene
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pomoc z vene
opet ja,samo sada me zanima konkretno pitanje.moj sin ima 18g i prosirenu venu na desnoj nozi vec 4g nosi carapu i maze gel sad mu se vena uvecala i zacrvenela ,kaze i da ga boli kad zategne nogu .isli smo na koznu gde smo i do tad isli oni su nas uputili kod hirurga sa preporukom da se operise .svuda se zakazuje pa smo otisli na vma tamo su pogledali i rekli da jer za operaciju ali da oni nebi jos to dirali i da uradimo ultra zvuk pa ce da odluce.e sad to nemozemo nigde da zakazxemo tek za kraj sledece godine molim vas da li znate na kojoj klinici i kako da uradimo ultra zvuk,i da li je zaista problem to sto je dete imalo traumatski SAH ,prosle godine,posto su nam rekli da je rizicno da primi anesteziju bar jos dve godine sad neznamo da li je tako i dali zbog toga rizikujemo ako neoperisemo venu ,mislim stya je veci rizik,i da li ta operacija moze negde citala sam pod lokalnom mislim da li je radfe kod nas na klinikama jel privatno nebi a i nemam finansije a opet detye je u pitanju pa neznam sta da radim i kome da se obratim molim pomozite.