pomoc!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pomoc!!!
Imam problema sa stolicom nekih godinu dana, to je pre bila tvrda stolica, pa kasnije se pojavilo i krvarenje, sad se to skoro sve regulisalo, ali ostao je jedan problem-hemoroidi, valjda! u poslednje vreme mi je stolica dosta uredna, cak vise retka-ali ne proliv! i cesto se na toalet papiru javljaju neke sitne crvene tackice, kao od krvi, i ako se posle nuzde ne operem, obavezno posle kraceg vremena pocinje svrab i pecenje, koristio sam faktu, pomogao mi je, tj, najvise pomogne kad ga stavim pa ublazi, ali ipak nije to to. imam neki jako cudan osecaj u rektumu sa leve strane, kao da nesto bocka, ni bol ni pecenje, nego nesto izmedju! ja bih stvarno voleo da resim taj problem pa molim nekoga ko se razume da mi kaze sta bi to moglo da bude! I ponekad tako samo osetim kratak bol u unutrasnjosti cmara! I da ne zaboravim, imao sam takodje sa leve strane na cmaru, neku plavkastu bubuljicu ili tako nesto, mislim da je to sad proslo, ali ovo unutra nikako da prodje, ni ne pogorsava se, a ni ne prolazi, stvarno ne znam sta da radim! HELP!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Hemoroid je prosirenje vene sa ili bez upala i sa ili bez ugruska krvi unutra. Da bi se znalo kako je ovo "sa ili bez", potreban je rektalni pregled. Uzmite uput za hirurga, ili, ako Vas lekar opste medicine radi kao ja, neka Vas pregleda on.
Pozdrav.
Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.