Pomoc!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Bata_29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 16, 2006 12:33 pm

Pomoc!

Post od Bata_29 »

Evo o cemu se radi .Pre jedno 4.god pocela je da me hvata jako velika nervora kad sam prelazio most gazela brankov bilo koji.Gusim se prosto ludim.Jednostavno ne osecam se sigurno.Poceo sam da radim i trudio sam da se vozim autobusom sa kolegama ali slabo nista kad se popije koje pivo onda je mnogo bilo bolje.Dakle to je sve islo tako .Od ovog leta mi se desava nesto drugo na vrucinama nemogu da sam u autobusu dodje mi da se onesvestim.Noge pocnu da se tresu sav pocnem da se tresem.Sve je pocelo da me nervira.Ince posto se bavim telekomunikacijama radim non stop na terenu uz alkohol i duvan.Odjednom sedim postane mi vruce nije mi dobro i noge pocnu da se tresu .Onda se jako uzbudim odmah odem da se umijem pa mi bude bolje.To je to
K.Sladjana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm

Post od K.Sladjana »

Mislim klasicna anksioznost...sto pre pocnes sa lekovima to bolje, idi kod neuropsihijatra na razgovor, i bez pica naravno
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Sindrom panicnih napada ili jaci anksio-depresivni sindrom sa somatizacijom. leci se antideresivima (Flunirin 20mg, 1 kapsula ujutru) i anksioliticima (Ksalol, 2x1 tableta od 0,5 ili 1mg), plus promena stila zivota i eventualna psihoterapija.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
karolina035
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 26, 2004 4:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

...

Post od karolina035 »

i meni se to desavalo samo na nekim drugim mestima. slazem se sa Dr. Ivicom. Ja sam koristila Flumirin 20 i pomogao je ali prvenstveno dobra i jaka volja. LEKOVI SU SAMO POMOCNO I TRENUTNO SREDSTVO!
Odgovori