POMOC

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
duskostankovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 17, 2006 11:03 am

POMOC

Post od duskostankovic »

Postovani doktore,
Unapred se izvinjavam ako ovo pismo nije upuceno na pravu adresu ali molim za pomoc.
Imam neresiv problem.U zadnje vreme(meseci) imam nekontrolisano neobuzdano(neverovatno) stanje spavanja. Spavam nocu 7 sati ,lezem kasno zbog porodicnih obaveza,mozda se po koji put probudim nocu zbog istih, ali ujutru se budim lako.Medjutim na poslu mi se desavaju tzv.KRIZE.Pocinje tako sto gubim vlast nad telom,ukrstim ocima i odjednom sam OUT.Nakon nekoliko minuta uz manje-vise spoljne stimulanse budim se uz trzanje ali sa zeljom da nastavim.Uz ogroman napor(stipanje po telu,ubadanje ostrim predmetima,samaranje) uspevam da se koliko-toliko obuzdam do sledece KRIZE.Sve ovo ce vam mozda liciti na klasican oblik preteranog zamora,i iscpljenosti medjutim meni se to desava i kad spavam po vise sati i kada sam bio nezaposlen tj.uz minimalne fizicke aktivnosti u toku dana.Takodje zelim da napomenem,i ako neznam da li to ima nekakve veze, da cesto upadam u stanje depresije,slabe volje ali ono sto me zabrinjava ponajvise je gotovo nikakva seksualna zelja(cak i uz koriscenje vec poznatih stimulansa poput Viagre(pakovanje 100mg)-NISTA).Ne znam kome da se obratim.Ne znam sta se dogadja samnom i brinem se koliko je ozbiljno.Neupevam vise da sakrijem od porodice,svi izgovori su pali u vodu i nemam nikakve utehe da im dam(imam 30g,dobrog zdravlje i svega ovoga do juce nije bilo).Interesuje me da li je ovo klasican oblik premora,losa ishran,opsti pad koncetracije,najvisi oblici depresije sa svim nus-pojavam.Nizak krvni pritisak,zakrcen krvni sud na mozgu ili bolest koja se lako leci
Pomozite mi jer sam potreban sam sebi a i drugi racunaju na mene.
Cak i dok sada kucam,jedva vidim slova a popio sam samoinicijativno EFFORTIL 5mg.
Unapred zahvalan i za najmanju informaciju,savet ili nagovestaj
neprilagodjena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 26, 2006 11:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

/////////////

Post od neprilagodjena »

mislila sam da samo moj kum ima taj problem .covek jednostavno soava po 5 sati preko dana i redovan san preko noci.............ima zescih problema kod kuce sa zenom jer imaju malo dete .....doduse njemu se to i ranije u jednom periodu zivota desavalo .kad smo imali 25 godina .non stop mu se spavalo .cim vidi krevet .................mozda je smesno.ali zapravo uopste nije ............svadjao se sa roditeljima .uzas,,,,,,,,,danima mu se nista drugo nije radilo sem toga .ma sta danima trajalo je to sigurno par meseci......................
sto je mnogo mnogo je
Odgovori