Pre oko 3 meseca su mi se pojavile kvrzice oko vagine (tacnije na brezuljku prema nozi ako mogu tako da se izrazim).Bila sam kod ginekologa i ona mi je rekla da imam gljivice, iako nije pregledala te kvrzice.Kada sam insistirala da ih pregleda rekla je da je to rezultat toga sto imam gljivice i da ce nestati kada zavrsim sa lecenjem(Posle nalaza pocela sam sa lecenjem).Mdjutim to se nije dogodilo a izlecila sam gljivice.
Posto je bila neljubazna prvi put nisam se usudila da je ponovo pitam za to.
Jos jedna napomena ,te kvrzice se ne povecavaju niti smanjuju.
Interesuje me sta to moze biti?
Hvala unapred
Pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Nisi bas detaljno objasnila, ali mogu biti, npr, kondilomi. U svakom slucaju, promeni ginekologa jer je potpuno neprihvatljivo takvo ponasanje. Svaki lekar mora da ima razumevanje i da na svaku nedoumicu pacijenta obrati paznju. Nazalost, nekompetentnost i arogancija kod nasih lekara nije retka pojava.
Hvala
Hvala na odgovoru.
Bila sam kod drugog ginekologa i rekla mi je da se nista ne brinem da su u pitanju zlezde koje su malo povecane.Kaze da to moze biti zbog voznje biciklom ili slicno tome.Nisam je bas najblje razumela ali mislim da mi je rekla da su to zlezde koje luce neku tecnost za vreme vodjenja ljubavi.
Sad sam bar mirnija jer znam da nije nista.
Jos jednom hvala:)
Bila sam kod drugog ginekologa i rekla mi je da se nista ne brinem da su u pitanju zlezde koje su malo povecane.Kaze da to moze biti zbog voznje biciklom ili slicno tome.Nisam je bas najblje razumela ali mislim da mi je rekla da su to zlezde koje luce neku tecnost za vreme vodjenja ljubavi.
Sad sam bar mirnija jer znam da nije nista.
Jos jednom hvala:)