pomoc !!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
urbann
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 22, 2014 12:57 am

pomoc !!!

Post od urbann »

evo ovako .. imam 16 godina i pušim cigare već godinu dana, ne živim zdrav život, jedem noću stalno, preskačem doručak.. do pola 5 sam na kompjuteru (ujutro), ali krecem se danju, igram košarku, fudbal.. tinejdžerski klasično.. iskreno trava me ne interesuje toliko i ne uzimam je, ali prije nekoliko sedmica mislim da je u kutiji cigara koje smo društvo i ja našli bilo to.. nije uopšte tako izgledalo kad smo uzeli iz kutije, ali posle nas je puklo tako da je to bilo to.. ee ovako sada.. kada smo ispušili cigaru uzeli smo onaj filter, zapalili i uvlačili na nos taj dim.. posle neka 2 sata kada nas je popustilo to ludilo meni nije bilo dobro.. vidio sam da mi oni zglobovi iznad prstiju, one kosti iznad svakog prsta mijenjaju boju i bilo mi je hladno po rukama.. srce ubrzano kuca, hladan znoj i bol u predjelu dijafragme koja malo prestane pa počne .. tako mi je bilo 2 dana i šta ću ja odem doktoru.. odradim ekg srca.. otkucaja u minuti 60 i nešto, normala.. onda izvadim krv i željezo mi bude nisko tačnije 8 (a normala 11-28).. pio sam one tot hema (10 inekcija) i tu me u tih 10 dana bolio stomak i tamna stolica što je i sama nuspojava.. i prestane i to.. medjutim ja sam se prepo i počeo da čitam o raznim bolestima i tako se isprepado.. šta god da se dešava sa mnom ja pročitam na netu o tome i pomislim na najgore.. i ajd ja ponovo odradim nalaz zeljezo 11, eritrociti 4.9 (a bili 4.7) leukociti 9.6 (a bili 8 gdje sam se ja prepo opet..) .. doktor kaze da su nalazi super, al ja se opet ne osjecam najbolje.. često mi se dešava da su mi suva usta.. da osjecam bol u predjelu dijafragme.. onako ko da pulsira..nekad i u donjem stomaku, al to ponekad.. 3 dana nije tako pa onda dan jest tako.. da sam umoran .. i imam problema sa ledjima vec 2 godine otprilike posto sam za kompjuterom prije bio nonstop.. toliko.. da li neko zna mozda sta se sa mnom dešava??? :( odgovorite molim vas..
urbann
Novi član
Novi član

Re: pomoc !!!

Post od urbann »

usput izasle su mi neke tri skroooz malee crvene tackice, doktorica mi je rekla da je moguce da su to mladezi..
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

dobro je da si resio da trazis pomoc--nastavi samo i ne odustaj, budi uporan i naci ces resenje.
Jeste da mnogo informacija moze da se nadje na netu ali izbegavaj kompjuter koliko god mozes.
Pokusaj ziveti zdrav zivot i polako ce sve doci u normalu veruj mi.
SRECNO
urbann
Novi član
Novi član

Post od urbann »

hvala.. I da zaboravio sam reci imao sam problema sa cirkulacijom, hladni prsti na nogama I rukama, zimica kad se probudim I slično, ali vise nemam takvih problema I nadam se da će sve biti u redu..
urbann
Novi član
Novi član

Post od urbann »

nadam se da nije nešto ozbiljno..
Korisnikov avatar
cikala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 22, 2013 6:00 am

Post od cikala »

najvaznije je da si ti iskreno opisao sta si uzimao i kako si se osecao...znaci dete-video si da to nije ok.i ubuduce-mani se budalastina,cuvaj svoj mladi lepi zivot.
nadam se da si i dr opisao ovo sto si nama.ne trebas od dr kriti nista!
iskreno se nadam da je sve ok sa tobom i tvojim zdravljem,i pamet u glavu!i u moje vreme drustvo je koristilo sve i svasta,a ja cak nisam ni cigaretu upalila,ali me tada drustvo nije odbacilo zbog toga.
nemoj misliti na najgore,sve ce biti u redu.
pozzz
eritrocit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 10, 2012 7:27 pm

Post od eritrocit »

Nisam strucan, ali smatram da ne bi marihuana trebala da ostavlja takve posledice , moguce da je nesto drugo u pitanju, po simptomima podseca na - mjau-mjau...
plus pojava u temi forumasice sa avatarom mackice mozda nije slucajna :P
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... na-ulicama
Ako si sacuvao ostatke filtera mogao bi da ih odneses negde na analizu.
urbann
Novi član
Novi član

Post od urbann »

hvala cikala
eritrocit.. evo ovako.. iskreno da ti kažem ne zanima me baš trava al sam 2-3 puta probo u životu i posle ta 2-3 puta mi ništa nije bilo, ono smijeh i to, ali halucinacije ništa i sa mnom je sve oke bilo, ono potreba za hranom, vodom.. a ovaj put bilo je halucinacija.. ono da smo društvo i ja znali šta je u toj cigari, da je trava pa ono .. al pošto nismo znali zato se ja i brinem .. jedno 2 sedmice nisam bio dobro, hladan znoj, bol u stomaku, srce drugacije radi... smanjen apetit i too.. mojim drugovima ništa nije bilo, a ja sam i danas drugačiji.. usput imao sam problema i sa spavanjem prije jedno 2 sedmice.. legnem oko pola 5 osjećam kako mi glava propada.. i to je bogu hvala prestalo, ne dešava se vise.. e sad, pošto ja stalno imam strah da imam neku neizlečivu bolest, kad pročitam neki simptom pa se prepadnem za sebe.. možda imam anskioznost il nešto tako.. problem je baš u tome što ja ne znam šta mi je, da l imam neku bolest il nešto..
urbann
Novi član
Novi član

Post od urbann »

i naravno baksuzluk još veći.. oko 12 sati naveče me poče glava bolit.. I popijem brufen I prestane, al opet bol osjetim kad ono prodrmam glavom brzo .. lijevo desno, lijevo desno... da li ko ima iskustva sa takvom glavoboljom..I da li ko zna šta bi to moglo bit.. da li da se tu prepadnem ili da ne brinem :(
urbann
Novi član
Novi član

Post od urbann »

znaci ovako, ipak to što sam ispušio bila je trava nakon ovih raspravljanja.. I to što smo zapalili taj filter na njemu je bilo thc-a I taj dim smo udisali na nos.. e sad .. simptomi posle toga su bili sledeći: hladne ruke, zimica, hladan znoj,bol u stomaku, smanjen apeti.. onda je to sve prestalo i onda slaba cirkulacija na šakama i stopalima, onda su mi se pojavile 3 crvene tačkice na tijelu što su vjerovatno mlaadi mladeži.. onda bol u predjelu dijafragme i bol oko srca koja se šetkala oko srca pa onda ide na desnu stranu.. što predstavlja vjerovatno bol u grudnom košu.. onda se na nalazu ustanovi da je manjak željeza, što sam popravio do sledećih nalaza na kojem je bilo normalno željezo.. e i sad me to sve prođe i onda imam osjećaj da su mi usne stalno suve.. da su mi i dlanovi suvi.. tj koža na dlanovima.. i stalno imam paniku da nije nešto strašno i ozbiljno, neka ozbiljna bolest tipa rak i slično.. e sad da li neko možda znaa da li je to anksioznost ili štaa, molim vas odgovorite na ovo.. evo probajte zaključit po ovim simptomima..
Odgovori