Pomoc!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
lazar68
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 24, 2014 10:41 am

Pomoc!

Post od lazar68 »

Pojavile su mi se neke bele tackice grupisane sa unutrasnje strane kozice na penisu.. uglavnom su na zadnjem delu i malo sa strane probao sam da ih iscedim i onako ispadne nesto malo belo, vise mi deluju kao neki plikovi .. inace imam 20 godina i ovo sam primeit opre jedno 3 godine ali sam se nadao da ce se povuci , medjutim ono je stalno isto mozda se malo povuce pa opet nadodju .. Da li neko zna sta je ovo i kako se leci, Traizo sam po forumu nigde nisam nista slicno nasao...[img][img]http://s16.postimg.org/js4kngxed/20140524_104902.jpg[/img]
gif uploader[/img]
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Pomoc!

Post od Dr011 »

to je potpuno normalna pojava kod nekih muskaraca u toj regiji, ne radi se o infekciji niti bilo kakvoj bolesti...nemoj ih cediti, sve je to ok, najnormalnije sa tim zivi...
evo ti jos dve slike da uporedis da li to odgovara tvojim promenama:
Slika 1
Slika 2
mozes o tome vise izguglati pod "fordyce spots"...
lazar68
Novi član
Novi član

Post od lazar68 »

Jeste, isto je to kao i kod mene, a zanima me od cega je nastalo, da li se siri? Da li se moze ukloniti, ne smeta mi ali malo kad se zadubim u to onda me iritira, i da li je prenosivo ? Imam isto to na unutrasnjoj strani usne na jednom delu, ali isto kad se zagledam tek se onda vidi...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ne, nije prenosivo, ne radi se niokakvom poremecaju, bolesti, infekciji, bez brige...to je potpuno normalna pojava kod nekih ljudi, i moze se javiti na tim mestima na telu koja si i ti naveo...nema nekog posebnog uzroka, jednostavno stvori se samo od sebe, gde postoje lojne zlezde...ne treba se uklanjati, sve je u najboljem redu, zaboravi da to imas, dosta ljudi isto to ima, nema razloga za brigu! :D
lazar68
Novi član
Novi član

Post od lazar68 »

Hvala na informacijama i brzim odgovorima! :D
Odgovori