pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: pomoc
Ne razumem zasto pitas nesto sto se podrazumeva. Ako ste oboje plodni do trudnoce ce sigurno doci!catwomen napisao:nije namerno daleko od toga jednostavno volimo se i uzivamo u tome pa sad ako bog da bice i beba ne zurimo se mladi smo i ne razmisljamo o tome toliko i kao prvo ja nikad nista unapred ne planiram

Opasnije je svako sveznanje od svakog neznanja.
Re: pomoc
u potpunosti se slazem...
na znam da li da se smejem ili da placem..
moj sin ima 13god i nikada se ne bi tako izrazavao..
a devojka se ponasa kao da nije normalna..da ne kazem poremecena..
e pa draga moja,
ovaj forum sluzi da se postavljaju OZBILJNA MEDICINSKA PITANJA..
ako vec nista ne planiras u zivotu ne razumem odkud onda takvo retardirano pitanje..
utisak mi govori da si veoma mlada i zelena i ne znam da li te je neko obavestio da ranim stupanjem u seksualne odnosi postoji velika mogucnost da jednog dana dobijes tumor na grlicu materice..
da sam na tvom mestu ozbiljno bi razmislila o svom ponasanju kao i svom sexualnom zivotu,jer nezasticen odnos pored zeljene ili nezeljene trudnoce donosi jos mnogo losih stvari za koje ti predpostavljam da nisi cula..
ako ti je glupo da razgovaras sa roditeljima o svojom glupanderskom ponasanju fala bogu postoji internet pa se informmisi!!!!!!
na znam da li da se smejem ili da placem..
moj sin ima 13god i nikada se ne bi tako izrazavao..
a devojka se ponasa kao da nije normalna..da ne kazem poremecena..
e pa draga moja,
ovaj forum sluzi da se postavljaju OZBILJNA MEDICINSKA PITANJA..
ako vec nista ne planiras u zivotu ne razumem odkud onda takvo retardirano pitanje..
utisak mi govori da si veoma mlada i zelena i ne znam da li te je neko obavestio da ranim stupanjem u seksualne odnosi postoji velika mogucnost da jednog dana dobijes tumor na grlicu materice..
da sam na tvom mestu ozbiljno bi razmislila o svom ponasanju kao i svom sexualnom zivotu,jer nezasticen odnos pored zeljene ili nezeljene trudnoce donosi jos mnogo losih stvari za koje ti predpostavljam da nisi cula..
ako ti je glupo da razgovaras sa roditeljima o svojom glupanderskom ponasanju fala bogu postoji internet pa se informmisi!!!!!!