POMOC :(
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
POMOC :(
Pozdrav svima, evo ovako skoro cu 17 godina , i imam veliki problem sa visinom, visok sam svega 166cm , 56kg, treniram fudbal pa mi dosta smeta visina ne preterano ali svi su vislji od mene za glavu,dve ... to utice i na privatan zivot kod devojaka koje me smatraju klincom manje vise ne bitno zbog fudbala najvise brinem pa bih vas molio bez glupiranja ako neko moze da mi pomogne neki lekovi,ishrana,proteini sta god vec samo da bar malo porastem , hvala unapred 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 13, 2013 8:12 am
Re: POMOC :(
Visina ti zavisi samo od genetike, tako da ti nece pomoci nikakva ishrana i nikakvi proteini.
Nisam lekar, cak sta vise imam godina koliko i ti i znam da je jedna devojcica iz komsiluka (11-12 godina) imala problema sa rastom, i da je primala neki lek, ne znam tacno da li je primala cist hormon rasta ili nesto za stimulisanje zlezde hipofize, pomoglo joj je malo ali ostala je prilicno niska.
Mozes da se konsultujes sa lekarom sta i kako jer ja sam ipak Automehanicar po "profesiji"
.
Nisam lekar, cak sta vise imam godina koliko i ti i znam da je jedna devojcica iz komsiluka (11-12 godina) imala problema sa rastom, i da je primala neki lek, ne znam tacno da li je primala cist hormon rasta ili nesto za stimulisanje zlezde hipofize, pomoglo joj je malo ali ostala je prilicno niska.
Mozes da se konsultujes sa lekarom sta i kako jer ja sam ipak Automehanicar po "profesiji"