pomoc!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Aleksandar63
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 16, 2013 12:36 pm

pomoc!

Post od Aleksandar63 »

Vec dugo imam glavobolje , bio sam ovisnik sada skoro 5 godina neuzimam heroin ali nazalost imam devijaciju nosa i uzasne glavobolje poceo sam da pijem caffetin i na kraju sam postao zavistan od njega prestao sam da ga pijem jedno nedelju dana jer nisam mogao da napravim dete tada kada sam prestao Bogu hvala uspeo sam da stvorim novi zivot to jest supruga mi je u blazenom stanju.
Ali glavobolje su neizdrzive i dalje se vracam caffetinu kako da prekinem verujte kriza je vrlo teska em bol , em zavist klasicna .
Pritom osecam velike tegobe u predelu jetre i bubrega , zelim da svoje dete izvedem na pravi put , a nemam taj luksuz da sada padnem u krevet , radim u privatnoj svojoj firmi izdrzavam majku,oca,cerku,suprugu i mnogo mi je tesko .
Kako da ostavim proklet caffetin i resim se tegoba koje imam,nazalost nemam ni overenu ZDR knjizicu jer imam dug za doprinose veliki .
Hvala unapred.
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Re: pomoc!

Post od Jelisej »

AKo si uspeo da ostavis heroin, onda ti saveti nisu potrebni. Imas sve sto ti je potrebno.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

@Aleksandar63,
na koji nacin ste se resili zavisnosti? sami ili uz pomoc dr, i u kojoj ustanovi?
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2013 1:47 pm

Post od BoskoB »

Aleksandar63, bio si baksuz pa naišao na loše lekare, mada nisi ni mogao drugačije jer ih je 90% takvih. Moraćeš sam da pronađeš uzrok glavobolja. Dosta govora na forumu je bilo o cirkulaciji krvotoka kao glavnom uzroku glavobolja, pa pretraži. Pazi se samo ovog ljubopitljivog drbgd koji ume da daje bistre savete ko litar boze. Pogledaj samo šta je meni savetovao i šta je od svega bilo: http://www.doktor.rs/forum/oftalmologij ... 47930.html
Odgovori