molim za pomoc...naime o cemu se radi....24. juna sam imao odnos sa devojkom bez zastite, nije doslo do unutrasnje ejekulacije, pazio sam, medjutim brine me to sto ponekad u cevi penisa moze da ostane po koji spermatozoid i da bude izbacen u toku seksa zajedno sa tecnoscu koja sluzi kao prirodni lubrikant (ne znam kako se zove, nisam dovoljno iskusan i upucen)...pre nekoliko dana mi je devojka rekla da joj menstruacija kasni...a danas mi je rekla da je dobila ali da nesto nije kako treba, ne razumem se preterano u zenske probleme, ali rekla mi je da je kolicniski izaslo mnogo manje krvi nego sto je trebalo...ona se plasi da nije mozda trudna, a samim tim i meni uliva isti strah....pricao sam sa starijim zenskim osobama i rekle su mi da je verovatno do te komplikacije doslo zbog preteranih vrucina i da joj se nesto poremetilo u organizmu, ali naravno da bi trebala da uradi test...
naravno uradice ga, ali mene brine to sto sam cuo da neki put testovi umeju da zakazu...npr. test koji da negativne rezultate, a da je trudnoca ustvari prisutna, a isto tako i oni koji daju pozitivne rezultate, a da trudnoce nema, zato sam razmisljao da joj kupim vise testova pa da ih uradi u razmacima od 4-5 dana...molim osobe koje znaju ili misle da znaju kako dami pomognu da odgovore na ovu temu jer jako je bitno!
Hvala unapred.
POMOC?!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin