pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
monitor1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 18, 2011 11:38 am

pomoc

Post od monitor1 »

Ja sam Nikola imam 22 godine,imam problem i treba mi savet.jos kao mali sam bio stidljiv ali to mi nije pravilo prevelike probleme u zivotu tokom osnovne i srednje skole.sve normalno izlasci,devojke,nova poznanstva,dok nisam dosao u dvadesete godine.Moj problem je neka stidljivost ili neprijatnost kad sam u nepoznatom drustvu tesko ostvarujem komunikaciju sa novim ljudimai sto me najvise nervira tesko nalazim devojku.Kada cu da startujem devojku tolko se unervozim i noge kao da mi se oduzmu osecam se neprijatno nekako kao da sam sebe ne postujem dovoljno,kao neki pad samopouzdanja.Pred neke vaznije stvari u zivotu isto kad treba nesto da uradim ili negde da idem kao da krenem da podrhtavam neka nervoza me pojede bukvalno.Isto jedan cudan osecaj npr kada sam u autobusu i tu su bizu neke lepe devojke,odmah se osetim nekako neprijatno,krenu lose misli tipa ma nisam ja dovoljno dobar za njih ili glupi osecaj da one pricaju o meni.sve u svemu mislim da me ta nervoza toliko obuzima da se ukocim skoro i ne mogu funkcionisem u zivotu.da li je ovo opasno?i da savetovao sam se na jednom forumu rekli su mi da je anksiozno depresivni poremecaj ili neka socijalna fobija.svaka informacija mi znaci .HVALA
Odgovori