pomoc :S

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
phaetons
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 31, 2010 11:39 am

pomoc :S

Post od phaetons »

imam jedan problem, i nemam ideju kako da ga resim pa se nadam da mi vi mozete pomoci
vec duze godina imam problema sa crevima i stolicom, i u poslednje vreme mi se desava da prilikom praznjenja creva, osetim ostar bol u levom tabanu?? znam da nema nikakvog smisla, ali nije mi smesno jer pocinje jako da me nervira... dakle jako ostar bol, uvek na istom mestu, kao da mi neko zabada igle u taban... e sad, na anusu imam kao neku malu ogrebotinu, koju osetim kad stavim prst, ali to imam vec godinama, i nisam imao vecih problema sa tim, osim sto me je ponekad to grebalo prilikom praznjenja, ali sad je pocelo ovo sto sam vam opisao, i to sve cesce i cesce, pa ne znam sta moze biti? ovako po mom nekom laickom zakljucku, jedino moze biti na nervnoj bazi, jer znam da su u tabanima nervni zavrseci... ajde, ljudi neko logicno objasnjenje :/
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Re: pomoc :S

Post od Marijaft »

j E L SI MOZDA, ALI MOZDA BIO DO NEKOG LEKARA?
phaetons
Novi član
Novi član

Post od phaetons »

pa bio sam ranije, vadio sam krv, i nosio urin i stolicu, kao sve je bilo u redu, samo sam imao heliko bakteriju, ali to je sad kao reseno...
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član

Post od Marijaft »

Mislim da ne bi bilo lose da se ponovo prekontrolises.
phaetons
Novi član
Novi član

Post od phaetons »

A imas li predstavu sta bi moglo biti, ili neko drugi od vas?
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član

Post od Marijaft »

to sto imas problem sa crevima i stolicom mislim da je ili neka bakterija( ne znam je l si kontrolisao stolicu na kandidu?) ili poremecan balans. Ali veza izmedju stopala i stolice mi ne daje nikakvu ideju.
phaetons
Novi član
Novi član

Post od phaetons »

pa to i mene najvise zbunjuje, taj cudni bol, mada nije to konstantno, bude 2-3 dana pa prodje...
a sa stolicom odavno imam problema...
evo da pomenem ovo, moguce da ima veze, pre nekih 5 godina kad sam spavao sa svojom devojkom, ona je pila dosta antibiotika i dobila onaj beli sekret, jel to kandida? i od tada se meni pojavilo neko crvenilo na sluzokozi penisa, i imam ga i dan danas. u medjuvremenu sam bio kod lekara, i uzimao bris, i kao nije bilo nista... uz to, crvenilo je praceno jako neprijatnim mirisom penisa, i 100% sam ubedjen da je to. dok sam imao terapiju protiv heliko bakterije pio sam nistatin zbog antibiotika, i za to vreme tog mirisa nije bilo...
e sad, da li je moguce da je to kandida, koja se prosirila i na creva?

p.s. mislim da sam radio analizu stolice na sve moguce bakterije...
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član

Post od Marijaft »

- Da moguce je da si i ti tako zaradio kandidu. i ona kad se ne leci siri se.
Ne znam jesi li proveravao bris na kandidu?
phaetons
Novi član
Novi član

Post od phaetons »

stvarno nemam pojma, to je bilo pre nekih 2 godine, bio sam kod urologa, on mi rekao da uradim bris, i kao sve ok, samo mi je dao phenocid da mazem kao preventivu, ali ja sam ubedjen i dan danas da je nemoguce da nije nista, jer to crvenilo imam i sad, kao i taj neprijatni miris... pogotovo zbog tih 2 nedelje kad sam pio nistatin, kad je i to prestalo, ali se odmah vratilo cim sam prestao da pijem...
razmisljam da opet odem kod urologa ovih dana...
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član

Post od Marijaft »

ne bi bilo lose. i ne bi bilo lose da ponovo prekontrolises stolicu.
Odgovori