POMOC!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
SnexRinge
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 2:49 pm

POMOC!!!

Post od SnexRinge »

ajde malo da me utesite... :) owako: menstruacija mi kasni 8 dana. Imala sam nezasticen odnos ali nije decko swrsio u mene. Radila sam test i negatiwan je.... Grudi me bole a to je obicno pre nego sto dobijem tako... Da li ima sanse za trudnocu? I da li i koliko nerwoza utice na ciklus? I uopste za organizam? Takaw sam tip osobe da se stvarno preterano nerwiram. Pokusawam i ucim to da iskontrolisem ali... Ipak se bojim za svoje zdrawlje. Molim was da brzo odgoworite. Hvala unapred :)
gona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 9:18 am

Post od gona »

Sanse za trudnocu ima, necu da te lazem :( . Ali, mozda se radi i o nekom hormonalnom poremecaju. Nervoza na ciklus? Naravno da utice, kao sto utice i na opste stanje osobe. Nije tesko kontrolisati se, veruj mi. Znam to iz iskustva :-? . Uglavnom nas gluposti nerviraju i treba tada pomisliti "sta mi je? zdrava sam, mlada, sta mi treba vise?" Sve se na kraju ipak nekako resi, sve na kraju ipak nekako prodje :wink: . A ti se jos malo strpi, mozda na kraju i dobijes, pa ces se sama sebi smejati. I, ubuduce, pamet u glavu. Toliko zastita postoje, zasto sam sebi praviti probleme. Nadam se od tebe vedrijem odgovoru :P
gona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 9:18 am

Post od gona »

Sanse za trudnocu ima, necu da te lazem. Ali, mozda se radi i o nekom hormonalnom poremecaju. Nervoza na ciklus? Naravno da utice, kao sto utice i na opste stanje osobe. Nije tesko kontrolisati se, veruj mi. Znam to iz iskustva. Uglavnom nas gluposti nerviraju i treba tada pomisliti "sta mi je? zdrava sam, mlada, sta mi treba vise?" Sve se na kraju ipak nekako resi, sve na kraju ipak nekako prodje. A ti se jos malo strpi, mozda na kraju i dobijes pa ces se sama sebi smejati. I, ubuduce, pamet u glavu. Toliko zastita postoje, zasto sam sebi praviti probleme. Nadam se od tebe vedrijem odgovoru
SnexRinge
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 2:49 pm

Post od SnexRinge »

hvala puno!! Nadam se i ja. Sutra cu ponoviti test pa cemo videti...
Odgovori