Posto nisam znao na koji podforum bi postavio ovaj svoj problem, napisacu ovdje.
Prije 10-tak dana sam imao sexualni odnos sa curom bez kondoma. Prvi put sam tada bio sa njom. 5 dana poslije toga poceli su problemi.
Peckanje prilikom mokrenja, u pocetku tokom cijelog cina mokrenja, a kasnije samo na pocetku i kasnije normalno vrshim nuzdu. Juce se pojavilo i crvenilo na jednom vecem dijelu glavica.
Ne svrbi me i ne boli. Jedino me malo boli par sekundi nakon mokrenja, al` brzo prodje. Djevojka sa kojom sam imao odnos kaze da je prije mjesec dana radila nalaze kod ginekologa i da je sve bilo uredu.
Shta vi mislite? Jel moguce da je samo upala mokrecnih kanala?
Hvala unapred...
Pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Niko ovde nije dežuran na forumu 24 časa da bi odmah dao odgovor.
Što se tiče dijagnoze, ne može ti niko reći šta ti je preko foruma.
Evo, da budem paranoična - devojka je radila analize pre mesec dana, pitanje je šta je radila (npr. gomila ginekologa smatra III grupu sekreta 'normalnom' a ona može da krije opasne bakterije). Ili - dovoljno je da je od toga samo jednom bila sa nekim bez kondoma i da je navukla bakteriju koju je prenela tebi.
Ako nećeš da svaki čas trčkaraš do lekara da proveravaš da nisi nešto zakačio ja bih ti preporučila da koristiš kondom sve dok bolje ne upoznaš osobu. A ovako napamet rekla bih da devojka koja odmah prvi put pristaje na seks bez kondoma (otkud ona zna da si TI zdrav?) verovatno nije naročito zrela ni odgovorna ni mnogo upućena u sve rizike pa možeš svašta da očekuješ.
Eto. Pozz
Što se tiče dijagnoze, ne može ti niko reći šta ti je preko foruma.
Evo, da budem paranoična - devojka je radila analize pre mesec dana, pitanje je šta je radila (npr. gomila ginekologa smatra III grupu sekreta 'normalnom' a ona može da krije opasne bakterije). Ili - dovoljno je da je od toga samo jednom bila sa nekim bez kondoma i da je navukla bakteriju koju je prenela tebi.
Ako nećeš da svaki čas trčkaraš do lekara da proveravaš da nisi nešto zakačio ja bih ti preporučila da koristiš kondom sve dok bolje ne upoznaš osobu. A ovako napamet rekla bih da devojka koja odmah prvi put pristaje na seks bez kondoma (otkud ona zna da si TI zdrav?) verovatno nije naročito zrela ni odgovorna ni mnogo upućena u sve rizike pa možeš svašta da očekuješ.
Eto. Pozz