Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Zivo me zanima sta te navelo na to da osobi(ne mogu da napisem i coveku ni detetu) od 16 godina savetujes seks bez zastite? ETo prosto me zanima pa te molim da mi odgovoris.Vladimir M. napisao: 2. drugi dan po završetku krvarenja možete da se odlučite na odnos i bez zaštite (naravno, nikako ne sa svršavanjem u nju) tada je rizik od začeća najmanji (naravno nije da ne postoji, ali malo rizika je baš ono što sve čini zanimljivijim) (inače, ovo je deo zbog kojeg očekujem razapinjanje)
Nećeš biti razapet, ali moram da kažem da je ovo čista glupost koja može biti kobna!!!!!!!Vladimir M. napisao: 2. drugi dan po završetku krvarenja možete da se odlučite na odnos i bez zaštite (naravno, nikako ne sa svršavanjem u nju) tada je rizik od začeća najmanji (naravno nije da ne postoji, ali malo rizika je baš ono što sve čini zanimljivijim) (inače, ovo je deo zbog kojeg očekujem razapinjanje)
Haha, ovo nisam bila primetila...Vladimir M. napisao:tada je rizik od začeća najmanji (naravno nije da ne postoji, ali malo rizika je baš ono što sve čini zanimljivijim)