pomoc
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
pomoc
Neznam kako bi adekvatno opisala svoje stanje ali cu najprostije reci sta osecam.Cesto imam osecaj zategnutosti cela ,dosta se znojim,nekada mi se ceo organizam trese bez nekog razloga mislim na nerviranje ili slicno.moram navesti da vec godinu dana lecim se od poremecaja stitne zlezde.recite mi sta da radim i kako da se izborim sa svojim stanjem.ne znam sta mi se desava i ako ti siptomi nisu cesti ja se jako plasim.hvala unapred
NATASA
Postovana Natasa,
sve pomenute tegobe mogu biti uzrokovane poremecajem funkcije tireoideae,ali posle godinu dana lecenja trebalo bi da se povuku, pogotovo ukoliko je hormonski status b.o.Ukoliko je to postignuto,onda treba dodatnim analizama iskljuciti druge moguce organske uzroke,pa ako je i to dobro,ostaje psihijatrijski pregled.Niste naveli godine......mozda je u pitanju menopauza.Javite se doktoru u svako slucaju.......postoji pomoc za sve.
pozdrav
sve pomenute tegobe mogu biti uzrokovane poremecajem funkcije tireoideae,ali posle godinu dana lecenja trebalo bi da se povuku, pogotovo ukoliko je hormonski status b.o.Ukoliko je to postignuto,onda treba dodatnim analizama iskljuciti druge moguce organske uzroke,pa ako je i to dobro,ostaje psihijatrijski pregled.Niste naveli godine......mozda je u pitanju menopauza.Javite se doktoru u svako slucaju.......postoji pomoc za sve.
pozdrav