POMOC
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 06, 2007 4:16 pm
POMOC
pre dva meseca mi je ustanovljena preponska kila sa leve strane.pre 6 godina sam operisao isto samo sa desne strane.imam 27 godina,redovno se bavim sportom,radim u kaficu i imam problem jer svaki dan osecam bol u preponi posle malo duzeg stajanja(posao).operacija mi je zakazana za 19. novembar 2010.nisam naglasio da sam iz NOVOG SADA.doktora sam pitao da li postoji druga opcija da mi se to uradi u skorije vreme a on se samo nasmejao i rekao da dam pare i to uradim privatno.posto su krizna vremena a ja te pare nemam,moze li mi neko pomoci i dati mi savet sta dalje uraditi?da li probati sa nekim drugim gradom ili nesto drugo(Senta,Vrbas,Zrenjanin) MOLIM POMOC
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 3:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa najpametnije ti je da dobijes napad na poslu i da zapalis u hitnu nocu (ako je ikako moguce) i onda moraju da te prime i operisu ako je to u pitanju. mislim, sa hitne sa akutnim bolom NE SMEJU da te vrate ili ih fino tuzis ako te vrate. mozda je ovo podmuklo, ali ako oni zakazuju operaciju za 2010. onda sta te briga. umires od bolova, presavijes se do poda i to je to.
s
promeni lekara-nije on jedini-ja sam operisao u NS pre 3 godine i imao pola godine velikih problema i i mislim da imam ponovo al mi sad ne stvara velike tegobe a na kontolama kad odem uvek-NEBI TREBALO DA JE-DODJI ZA 6 MESECI i tako vec 3 godine-inace sam radio laparaskopski i platio 45.000 dinara.
Mislim da treba da probas promeniti doktora-tamo ih ima vise-svaki ima svoj redosled-ovo je za neverovati-mada je i meni zakazivano za pola godine al sam plato pa je bilo za 1 mesec.
Tesko je reci da ides negde drugde-slicno je to al ipak mislim da ne bi toliko cekao nigde.
SRECNO
Mislim da treba da probas promeniti doktora-tamo ih ima vise-svaki ima svoj redosled-ovo je za neverovati-mada je i meni zakazivano za pola godine al sam plato pa je bilo za 1 mesec.
Tesko je reci da ides negde drugde-slicno je to al ipak mislim da ne bi toliko cekao nigde.
SRECNO