Dobar dan.
Vec 6 dana imam temperaturu (prva dva dana je bila do 38, onda je pocela da raste i do 39 sa 2). Natekli su mi krajnici i jako bole, kao i usi, to je doslo treceg dana, sa povisenjem temperature. Povremeno curenje nosa. Nemam uopste apetit. Bila sam kod lekara, pregledala je, nije rekla nista specijalno, ospamox 1000mg, da ga pijem na 12 sati. Uzela sam vec 4.tabletu i ne vidim nikakav pomak. Temperatura i dalje visoka, bolovi u grlu su se mozda cak i pogorsali. Koristim i paracetamol za skidanje temperature, ali mi se temperatura spusti do najmanje 37 sa 6. U medjuvremenu sam uradila i krvnu sliku, naravno, leukociti su mi poviseni, granulociti#, a monociti# su mi na gornjoj granici, limfociti# blizu gornje granice (0.8-4.0, ja imam 3.5), ostalo je odlicno.
Sta bi ovo moglo da bude?
Nadam se brzom odgovoru, jako sam zabrinuta jer ipak imam neprestanu temperaturu vec 6 dana, a tek u ponedeljak je tu moja doktorka koja ce da mi pogleda nalaze krvi i da me verovatno uputi negde dalje. Hvala unapred.
I da napomenem, imam 18 godina.
Pomoc!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Pomoc!
Болесна си већ шест дана а попила само четири таблете које се пију два пута дневно?!
Колики су ти ЦРП, седиментација?
Колики су ти ЦРП, седиментација?