Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Naravno da imam roditelje,ali ja sreca imam 22 godine i oni su mi mogli odlucivati do 20.sto cu i kako .
Nazalost u pravu si ,nekad sam bio normalan i imao 80kg a sad 2 godine kasnije jedva i 66kg imam,jos nisam rekao da sam jako nervozan i mjenjam raspolozenje svakodnevno.
ivan22 napisao:Naravno da imam roditelje,ali ja sreca imam 22 godine i oni su mi mogli odlucivati do 20.sto cu i kako .
Nazalost u pravu si ,nekad sam bio normalan i imao 80kg a sad 2 godine kasnije jedva i 66kg imam,jos nisam rekao da sam jako nervozan i mjenjam raspolozenje svakodnevno.
Nisam zeleo da budem grub sa tobom ali nisam znao kako drugacije da ti dam do znanja da MORAS kod lekara? Da li ti shvatas da to sto ti se desilo nije normalno, ne mora da bude nista strasno ali opet MORAS da odes kod lekara makar crk'o! I ja sam imao ogroman strah od lekara (jos uvek ga imam samo manji) i tripovao se da imam razne bolestine a kada sam otisao video sam da sam zdrav i sada mirno spavam.
A ti vidi da li zelis da se jedes u sebi i tripujes se da ko zna od cega bolujes ili zelis da vidis u cemu je problem ako on postoji i da pocnes da ga resavas... i pusti ti to "oni su mogli da odlucuju do moje dvadesete"... roditelji su roditelji, ja imam skoro 30 i ne verujem da bi me moji pustili da propadam... a i ti, nemoj da se ponasas kao smizla nego budi musko, stisni muda i idi kod lekara ****!
Gledajte,jos mi se ne ide doktoru iz jednog razloga:
u aprilu sam bio na privatnoj klinici i potrosio hrpu para i na kraju su mi rekli da sam samo malo anemican i ako mi nastavi ovakvo stanje da im se ponovo javim.Ja mislim da ce opet zavrsiti isto,a da idem u drzavnu bolnicu na pregled ne dolazi u obzir jer su jako neljubazni...
ivan22 napisao:Gledajte,jos mi se ne ide doktoru iz jednog razloga:
u aprilu sam bio na privatnoj klinici i potrosio hrpu para i na kraju su mi rekli da sam samo malo anemican i ako mi nastavi ovakvo stanje da im se ponovo javim.Ja mislim da ce opet zavrsiti isto,a da idem u drzavnu bolnicu na pregled ne dolazi u obzir jer su jako neljubazni...
U aprilu ove godine? Koje si testove radio tada?
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.
Aha... pa super. Jel' ti misliš da je to normalno?
Čuj, javio si se na forum zato što si svestan problema. Kod lekara ne smeš da odeš, i zato si došao ovde po savet. Ovde na forumu ima zaista odličnih stručnjaka, ali niko ti ne može pomoći na ovaj način. Niti ti može postaviti dijagnozu, a ponajmanje prepisati terapiju.
Očigledno je da se tvoje stanje neće regulisati samo od sebe. I sam znaš da moraš otići kod lekara, pre ili kasnije. Ili ćeš otići sam, ili ćeš kolabirati na sred ulice, pa će te odvesti hitna pomoć.
Nisi mali, vreme je da preuzmeš odgovornost za svoje zdravlje.
Pamet u glavu, sutra pravac kod doktora.
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.
Bravo, nastavi tako,ako vec neces kod lekara,mada bi bilo bolje da prekontrolises stitnu zlezdu.Mozes da uradis analizu tih hormona u nekoj laboratoriji i bez odlaska kod lekara.Cisto da budes potpuno miran i nastavis dalje ,za dva meseca ces nadoknaditi izgubljeno.