pomoc! sumnjam da imam tumor na mozgu!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
benny95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 19, 2014 12:02 am

pomoc! sumnjam da imam tumor na mozgu!

Post od benny95 »

E ovako. Imam 18 god i vec duze vreme me muci jedan problem. Jos od malena sam imao problem sa glavoboljom. Bio sam kod lekara i oni su rekli da je to zbog stresa, i zato sto nas je mnogo u kuci, nas 12. Sledeci problem. Jako mi je opala kosa na gornem delu glave. Takodje bio kod dermatologa, koza glave potpuno zdrava, i deda ima guscu kosu od mene. Prepisala mi je neki losion, nisam ga koristio zbog mnogih nezeljenih dejstava. Sledeci problem. Otisao sam da izvadim lekarsko uverenje, i tu su mi rekli da ne vidim dobro. Dioptrija mi je -0.5 i -0.75 astigmatizam. E sad, najvise me brine sto u poslednjih godinu dana stalno osecam neku neprijatnost, kao neki pritisak na desnoj strani glave. I to konstantno, nikad ne prestaje. Levo oko mi je zelenkaste boje, a desno braon. I kosa mi je vise proredjena sa desne strane. I desno oko mi je cesto jako crveno. Sta mi je ciniti? Cesto me mogu da spavam zbog ovoga, nikom ne pricam. I svakodnevno sam izlozen stresu. Inace normalno zivim, imam devojku sa kojom sam godinu dana i to. Molio bih za neki odgovor. Hvala!
benny95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 19, 2014 12:02 am

Re: pomoc! sumnjam da imam tumor na mozgu!

Post od benny95 »

Nisam napomenuo da sam skoro vadio krv i dao urin skoro, i da li se moze nesto na osnovu tih rezultata utvrditi?
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

Navedeni simptomi nisu simptomi tumora mozga. Iz krvi i urina se ne može otkriti tumor na mozgu.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Vidi ovako, nemoj u sebi potiskivati te brige nego kazi roditeljima-i napravi jedan detaljan pregled da ne UMIRES od brige da li imas ili nemas nesto, jer ces time rasteretiti nervni sistem. Svi mi imamo nekih tegoba sa kojima se moze ziveti sasvim lepo-one dodju i prodju,nekad i same od sebe a nekad moramo lekaru stvarno.
Nemoj samo da ostajes u stalnoj sumnji,to ubija.
SVAKO DOBRO TI ZELIM
Odgovori