Pozdrav svima
Ovog ljeta bio sam prilicno napet, imao problema, razmisljao dosta, ali nista prestrasno,inace sam slabo drustvena osoba, i prije od prilike 4 5 dana sjednem rucati i odjednom me obuzme neki osjecaj
"cudne" slabosti, tj kao nekog straha u grudima neznam kako da opisem to. Prvo sam pomislio da mi je slabost jer sam dosta pusio to jutro
i da nisam jeo bas. Stao sam malo kraj prozora i proslo je za 5 minuta, malo sam se uplasio. U roku od deset minuta opet sjednem i isti osjecaj,
prvi pomisao mi je bilo srce, slabost, pad secera. I taj dan je sve na tome zavrsilo, mislio sam ma slabost neka.
Sutradan popodne opet isti osjecaj, cudna panika i osjecaj straha u grudnom kosu, evo to traje vec otprilike 7micu dana, svaki dan se pojavljuje razlicito
nekad mi bude sasvi dobro nekad opet taj strah. Sta mislite da je ovo, dali moze da bude (Daj Boze) samo privremeno i da traje 10tak dana i da prodje,
kad me uhvati popijem tabletu za smirenje. Inace sam strasljiva osoba, a od "bolesti" imam kandidu (vec duze) i pusac sam. Nepijem nikad.
Molim vas kazite mi dali to moze biti samo privremeno, od nekih stresova i dosta toga sam drzao u sebi ovog ljeta
Sta vi mislite? O cemu se radi, jel moze biti samo trenutacna depresija ili? Bio sam i ranije par puta u zivotu depresivan oko gluposti (djevojke itd) ali
nikad ovako strasno, imam 28 godina, i cuo sam da kandida moze uzrokovati ovakve probleme sta vi mislite?
Samo da napomenem da nikad u zivotu nisam osjetio tako nesto, bio sam i uzbudjen i strah i sve to, ali ovo se javlja svaki dan, jel moze ovo biti samo privremeno?
Hvala na citanju i odgovoru pozdrav
Pomoc - sta mi je
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Pomoc - sta mi je
Pa posetite psiihijatra, oni najbolje znaju. Neka anksioznost mozda
da, kadndia može utjecat na depresiju, anksioznost, umor, slabost... je li se pridržavate kandida-dijete...
a može bit i panični napadaj... to je dosta čest problem, puls je ubrzan, dolazi do osjećaja straha, pritisdka u prsima, mislite da ćete umrijeti, znoje vam se dlanovi, uznemireni ste...
a može bit i panični napadaj... to je dosta čest problem, puls je ubrzan, dolazi do osjećaja straha, pritisdka u prsima, mislite da ćete umrijeti, znoje vam se dlanovi, uznemireni ste...
Samo se obrati liječniku pa će se već naći bolesti.
Anksioznost.
Ne pijte lekove na svoju ruku,znam da vam trenutno pomazu ali mozete ozbiljno da ugrozite svoje zdravlje i psihicki sve to jos pogorsate. Porazgovarajte sa strcunim licem, do tad nikakvi lekovi. Pozz
Ne pijte lekove na svoju ruku,znam da vam trenutno pomazu ali mozete ozbiljno da ugrozite svoje zdravlje i psihicki sve to jos pogorsate. Porazgovarajte sa strcunim licem, do tad nikakvi lekovi. Pozz
Anksioznost!
Ako ste u BG
Trazite uput od neuropsihijatara iz vaseg Doma Zdravlja da vam da uput za Institut za psihijatriju u okviru KBC, i trazite dr. Milana Latasa. Odlican je u lecenju anxiosnosti.
Ako ste u BG
Trazite uput od neuropsihijatara iz vaseg Doma Zdravlja da vam da uput za Institut za psihijatriju u okviru KBC, i trazite dr. Milana Latasa. Odlican je u lecenju anxiosnosti.
hvala na odgovorima, samo jel znate jel to moze da bude privremeno, da traje 15tak dana naprimer? i dali je skroz izljecivo
jeste izlecivo ako ispratite terapiju do kraja.
Ja sam dugo patio od anksioznosti(mozda oko 6 meseci) a da nisam ni znao sta je u pitanju ni kako da opisem ni kome da se obratim... Trajalo je duze vreme i bilo je strasno a ja sam sve vreme cutao i nikom nisam govorio iz straha da ce neko pomisliti da sam lud jer sam znao da necu umeti dobro opisati stanje u kom sam se nalazio. Naislo je sasvim neocekivano kako da me je nesto pogodilo i vise nije pustalo, medjutim samo je i prestalo iako se ja nisam odratio lekaru i Bogu hvala ja vise nemam problema sto nije razlog da se Vi ne obratite lekaru jer verujem da se sigurno preko lekara lakse preboli i brze dodje do ozdravljenja.