(pomoc) Problemi za osjecanjima zivcima!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
kingsotn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 17, 2014 7:08 pm

(pomoc) Problemi za osjecanjima zivcima!

Post od kingsotn »

Pozdrav,prije svega da se zahvalim unaprijed svim koji daju neki odgovor,ovako imam 24 godine,i evo vec jedno godinu dana imam katastroflna osjecanja ,kako sto je trnjenje ruku ,nekkakva panika naprimjer prilikom svade dode do ko gusenja ubrzanog rada srca i trnjenja ruku,zatim sam kad kad imo osjecaje preskakanja srca kao da mi srce preskoci kad radi,zatim stalno se prazno osjecam nisam sretan ma sta god radio jedino poboljsanje osjecam kad radim neki fizicki posao zatim sam sreo jednu staru prijateljicu koja mi je ispricala da imala iste probleme i rekla mi je da je nedostatak neko sertotonina u organizmu i rekla mije da se obratim svome doktoru i rekla mi je za neke tabletae koje je ona koristika i kaze da cu bit kao nov kroz par dana uzimajuci sledece tablete seroxat trittico,eh sad me samo zanima misljenje strucnjaka !
AllanFord
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 11:07 pm
Kontakt:

Re: (pomoc) Problemi za osjecanjima zivcima!

Post od AllanFord »

Dijagnoza: depresija sa paničnim napadima.
Seroxat (paroksetin) jeste dobar izbor u tvom slučaju, jer pokriva i depresiju i panični poremećaj.

Ali, moj ti je predlog da posetiš psihijatra, detaljno mu sve opišeš pa neka on donese dijagnozu i terapiju. Uradi to obavezno, nije to nikakva sramota... Ne znači da si faličan kao čovek ako imaš psihičkih problema. Svi ih imamo, ponekad. Samo ne treba da dozvolimo da nam postanu svakodnevica, tj. da se psihički zapustimo.

Nadam se da će ti uskoro biti bolje. ALI, ne očekuj da se stvari poprave preko noći, za to će trebati verovatno meseci. Takođe ne očekuj da ti lekovi reše životne probleme. To moraš sam, a lekovi su tu samo kao ispomoć, da ti olakšaju stvari, da se lakše snađeš.
Pozdrav!