Pomoc potrebna hitno
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pomoc potrebna hitno
Molim vas za pomoc posto se moja devojka i ja jako brinemo...dok smo bili jednom kod mene ona je meni rukom radila i onda je sebi pocela i ne seca se dal je obrisala ruku pre toga , brinemo se posto je ona trebala da dobije po njenom proracunu 6 septembra ali nije joj redovna menstruacija , ima grceve vec nekoliko dana i plasimo se da nije ostala trudna , iako ima male sanse da se to desi posto ja nisam ejakulirao dok je to meni radila pa da je prenela na sebe niti blizu nje nisam a nismo imali seksualan odnos i ona je nevina ali ipak nije nam svejedno :/
Re: Pomoc potrebna hitno
Hitno je molim vas 

Pa ne znam šta hitno na forumu može da pomogne...
Ko što si rekao, šanse su male, a ne znaš ni da li je obrisala ili ne.
Grčevi mogu biti upravo zato što treba da dobije
Ko što si rekao, šanse su male, a ne znaš ni da li je obrisala ili ne.
Grčevi mogu biti upravo zato što treba da dobije
Pa da sanse su male da zatrudni pogotovo sto je nevina i nismo imali odnos ali ipak tu je i taj preejakulat koji moze da sadrzi spermatozoide i zato se brinemo
a grceve ima vec neko vreme u tom predelu ali nikako da dobije menstruaciju :/

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm
Kupi test radi sebe i tvoje devojke čisto da budete mirni jer ona na taj način ne može da zatrudni.Da ste bili na primer u kadi sa temperaturom vode do 22 stepena i tada da ste imali tu vrstu odnosa ili radnje koju ti spominješ i da si svršio,tvoji spermatozoidi ako su zdravi bi mogli naći put do njene vagine i ona bi mogla ostati trudna iako je nevina,a ti grčevi ili bolovi koje ima mogu trajati dosta dugo pre menstracije.Da li si siguran da je nevina ili to devojka kaže pa ti imaš poverenje i veruješ???To pitam jer ako je zaista nekako zatrudnela to je mogla samo putem sexualnog odnosa ili putem veštačke oplodnje...U svakom slučaju ti ako nisi imao sa njom odnose,možeš biti miran,a ako nije trudna neka sačeka da dobije ili neka poseti ginekologa i objasni mu problem...Glavu gore bez, brige i samo guraj...
Pa ja imam 17 godina a ona 15 i sad smo skoro 8 meseci zajedno , verujem joj da je nevina , uglavnom smo samo praktikovali peting i dry humping jer postujem njenu odluku da nije spremna za odnos , sad valjda nismo tolki baksuzi....