molila bih ako bi neko mogao da mi kaze koliko je lose ako su mi rezultati na hormone stitne zlezde sledeci:
T3 - 2.71 (ref.vred.1.2-2.6)
T4 - 166 (ref.vred. 58-161)
TSH - 5.30 (ref.vred. 0.4-4.0)
veoma sam zabrinuta...
veliko hvala svakom ko mi odgovori!!!
pomoc oko tumacenja...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: pomoc oko tumacenja...
Nije strasno, mojoj majci su bili i gori rezultati. Pije lekove koje doktor prepise i to je to.
- Noa
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hmm... ali ja imam 21.godinu i ne bih bas volela da vec moram da pijem tablete za ceo zivot...

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Rezultati pokazuju povishenu funkciju shitne zlezde, i sledeci korak je da se obratish svom endokrinologu koji je i naruchio ove rezultate, a od njega cesh dobiti savete i predloge za reshavanje svojim problema.
Ne brini pre vremena, nalazi nisu alarmantno loshi, resicesh ti to sve uz pomoc iskusnog endokrinologa
nadam se da imash svog lekara?
Ne brini pre vremena, nalazi nisu alarmantno loshi, resicesh ti to sve uz pomoc iskusnog endokrinologa

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Noa
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am
imam "potencijalnog"
tacnije, preko prijatelja preporucen lekar koji mi je preko telefona rekao da uradim te analize i da sa rezultatima dodjem kod njega... tako da cu doktora tek upoznati...
a to mi je predlozio da uradim posto sam se pozalila na bolove u predelu oko srca...
i sada sam zbunjena... ali ok, icicu kod njega pa cu videti sta ce mi reci..

a to mi je predlozio da uradim posto sam se pozalila na bolove u predelu oko srca...

i sada sam zbunjena... ali ok, icicu kod njega pa cu videti sta ce mi reci..