Imam 16 god i ovaj mi se problem pojavio pre oko pola godine,manje-vishe.. A evo o cemu se radi ..
Imam problem sa (e neznam kako se to kaze strucno ali) .. Imam problem sa cmarom .. Npr kad sedim na wc solji a ponekada i kada samo sjedim nebitno gdje,on se kao naduva,kao da se ta kozica okolo napuni necim i onda se to kao naduva kao neki baloncic,i ja nzm da li je to opasno,ono malo boli ponekad i tako .. Ne znam stvarno kako da bolje objasnim .. Zna li neko o cemu se radi,i kako da se resim toga? Molim strcunu pomoc .. i Hvala unapred ..
Pomoc oko :((
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Pomoc oko :((
Hemoroidi, mada rano za uzrast, ali verovatno su oni (suljevi). Pratite sve upute u vezi sa higijenom anusa, ishrana, umerena aktivnost i masti (Faktu, Xyloproct)
Izvini jel mozes to da mi prevedes sto si rekao,jer stvarno vas nista nisam shvatio .. Ono kazi mi odredjenije i ako uradim to sto mi ti kazes za koliko ce to da se povuce? I jel to opasno?
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ja imam isto takvih problema,nekad svrbi,nekad boli,nekad pece,kako kad,povuce se par dana ali stalno se ponovo vraca...mislim da nije opasno i da osim tih problema neces imati nikakvih ddrugis,jedino kad imas stolicu moze da te malo zeza,neka me neko ispravi ako gresim...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am
[quote="XXXXXXXX"]Izvini jel mozes to da mi prevedes sto si rekao,jer stvarno vas nista nisam shvatio .. Ono kazi mi odredjenije i ako uradim to sto mi ti kazes za koliko ce to da se povuce? I jel to opasno?[/quote]
pa nema on sta da ti prevodi. Tvoj problem se zove hemoroidi tj. suljevi. Kako izgledaju opisao si sam. Ubaci jedan od ta dva pojma ovde na opciju pretraga ili malo pregooglaj....
bitno je da odrzavas higijenu tog dela, a ako ti smeta ima i krema da se kupe koje ublazavaju taj problem.
U tezim slucajevima se hemoroidi mogu i operisati, ali mislim da si ti daleko od toga...
pa nema on sta da ti prevodi. Tvoj problem se zove hemoroidi tj. suljevi. Kako izgledaju opisao si sam. Ubaci jedan od ta dva pojma ovde na opciju pretraga ili malo pregooglaj....
bitno je da odrzavas higijenu tog dela, a ako ti smeta ima i krema da se kupe koje ublazavaju taj problem.
U tezim slucajevima se hemoroidi mogu i operisati, ali mislim da si ti daleko od toga...
I nemoj da jedes ljuto!