Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Ovako imam jedan problem sa stopalima tacnije noktima.Ja predpostavljam da su one gljivice ali sta ja znam .Ovako kad zagrebem malo ispod nokta i kad posle taj prst pomirisem on ima neki cudan smrad.Napominjem da noge perem svaki dan.Igram kosarku bar 3h dnevno i pri tome mi se nego dobro oznoje ali kad se vratim kuci istusiram se i budem ko nov.Da li bi vi mozda znali sta je to i kako da se resim toga
Gljivichno oboljenje. To shto si sportista i znojish se chesto gljivicama samo pogoduje, bez obzira na to kolik ose puta tushirash u toku dana, gljivice vole vlagu.
Charape koje koristish moraju biti pamuk 100% i morash ih iskuvavati posebno od ostalog vesha, i trudi se da ne menjash obucu sa nekim dok imash ovu infekciju.
U svakom sluchaju treba to da lechish da se ne bi proshirilo i napravilo josh vece probleme. Obrati se dermatologu, dobicesh kapi ili kremu koju cesh lokalno koristiti, a najbolji lek za reshavanje ovog problema je Itrak 3, samo ne znam ima li ga u Beogradu.
Dok to ne uradish mozesh da kupish Canesten puder za noge i Canesten kapi koje ceh stavljati po uputstvu ispod nokta.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.