Pomoc oko stopala

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
nikolaguca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 30, 2009 2:18 am

Pomoc oko stopala

Post od nikolaguca »

Ovako imam jedan problem sa stopalima tacnije noktima.Ja predpostavljam da su one gljivice ali sta ja znam :D .Ovako kad zagrebem malo ispod nokta i kad posle taj prst pomirisem on ima neki cudan smrad.Napominjem da noge perem svaki dan.Igram kosarku bar 3h dnevno i pri tome mi se nego dobro oznoje ali kad se vratim kuci istusiram se i budem ko nov.Da li bi vi mozda znali sta je to i kako da se resim toga

Unapred zahvalan na pomoci
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Gljivichno oboljenje. To shto si sportista i znojish se chesto gljivicama samo pogoduje, bez obzira na to kolik ose puta tushirash u toku dana, gljivice vole vlagu.
Charape koje koristish moraju biti pamuk 100% i morash ih iskuvavati posebno od ostalog vesha, i trudi se da ne menjash obucu sa nekim dok imash ovu infekciju.

U svakom sluchaju treba to da lechish da se ne bi proshirilo i napravilo josh vece probleme. Obrati se dermatologu, dobicesh kapi ili kremu koju cesh lokalno koristiti, a najbolji lek za reshavanje ovog problema je Itrak 3, samo ne znam ima li ga u Beogradu.

Dok to ne uradish mozesh da kupish Canesten puder za noge i Canesten kapi koje ceh stavljati po uputstvu ispod nokta.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori