Pozdrav, imam jedan neobican problem (simptom) koji me je mucio pre par godina a poceo je opet da se javlja!
Opisacu sta mi se desava.. Prvi put sam pricao sa devojkom i ne znam kako ni sta, samo me ona pita u sred razgovora:''Novi sad? Sta sa njim? Zasto si spomenuo Novi sad?'' I ja ne znam sta da kazem jer se ne secam da sam to rekao!! Po nacinu na koji me sagovornik pita SIGURAN SAM da sam nesto rekao (sagovornik me je cuo da izgovaram nesto) ali nemam predstavu sta jer se NE SECAM.
Isto mi se desilo ubrzo nakon toga, dva puta (svaki put sam nesto govorio!).
Danas sam u autobusu pricao sa drugaricom a zatim (naizgled kao i obicno kad nemam vise sta da kazem) zacutao i zamislio se i trgnuo se kada me je pitala: ,,sta u vezi sa brdom? ...pomenuo si neko brdo, sta si hteo da kazes?''. NE SECAM SE da sam ista rekao i to me plasi!
Da napomenem kratak istorijat: nakon prvog slucaja od pre par godina (2012) bio sam pod stresom i javila mi se depresija, a imao sam i napade anksioznosti koji su me onesposobljavali da uzivam u svakodnevnim radnjama, povlacio sam se u sebe, bio vise od godinu dana pod pritiskom zbog OVOG SIMPTOMA koji sam gore naveo jer mi se javio podsvesni strah od toga da ne poludim! Strah da ne pocnem da pricam nesvesno ili da cinim stvari nesvesno, strah od ludila i gubitka kontrole/razuma...
tek pre godinu dana postalo mi je prilicno bolje, sve do sad....
Jedino u sta sam siguran jeste da se uvek nekako zamislim pre nego sto se to desi. NIKADA se ne secam sta kazem sve dok me zbunjeni sagovornik ne pita da ponovim.
Moj poznanik ima epilepsiju i pricao mi je o tome kako se on ''iskljucivao'' na kratko a zatim ''vracao'', i mene ovo pomalo podseca na neku vrstu epilepsije... Ukoliko iko zna sta bi to moglo da bude, slobodan je da napise.
Pomoc oko neobicnog simptoma
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin