Postovani, unapred se izvinjavam oko pitanja i teme. Zbog tahikardije i gubitka energije, straha u tom trenutku,, vucem se po lekarima od nove godine, uz to psihicki slaba, 6 smrtnih slucajeva najuze familije-porodice. Slali me svuda i kod psihijatra. Nisu mi davali uput za kardiologa do pre 5 dana, na moje insistiranje. Inace imam 35 god i dvoje male dece. Kardiolog cuo sum i poslao me na uz srca i da odradim titre na koksaki na torlaku. Na uz srca-privatno lekar video prolaps sa tragom mr i neki oziljak na srcu i rrekao da sam imala upalu srcanog misica ili maramice i to je to, kao nista strasno, to se desava kod svakog drugog bla, bla. A moj kardiolog me nije ni primio vec kad stigne nalaz sa torlaka.
Ono sto me brine, da li prolaps moze biti od koksakija kao i taj oziljak?
Ako imam koksaki da li moram na bolovanje? Sto bi bio problem kod privatnika.
Da li mirovanje znaci bez setnje sa decom i spremanja rucka?
Mnogo sam napeta samo osluskujem organizam, stalno sam pod stresom u kuci, da ne davim o privatnim problemima.
Molim vas neka neko proba da mi odgovori.
I bitno koja je granica titara, kako da znam da ki sam imamla koksaki i jos ga imam i da li sam ga imala a sad ga nemam po titrima.
Molim vas neka neko pise
Pomoc oko nalaza i ponasanja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Pomoc oko nalaza i ponasanja
Da ki je moguce da niko ne zeli da odgovori
Molim vas ako neko zna nesto, neka mi pise, stalno me gusi i plasim se
Najprije, nema potrebe da paničiš, niti da se brineš.
Prolaps nije mogao nastati od koksaki virusa. Oziljak na srcu jeste posledica virusne infekcije najcesce, medjutim moze biti da si to imala i nekada davno, gotovo SVAKA DRUGA osoba ima takav nalaz UZ.
Pored toga, moguće je da ti dodju svi nalazi povišeni, pa da to opet ništa ne znači. Ono što je bitno sada jeste da smanjiš stres, da odmaraš i da se zdravo hraniš. Dakle ne preveliki napori, samo umjereno. I ne osluškuj sebe. Ako ti je loše, nemaš energije, lezi i odmori. Nemoj da se pitaš šta kako i slično.
Sačekaj nalaze i onda će te pregledati kardiolog koji ih je tražio, pa će ti on dati savjet šta i kako dalje. Nemaš razloga za brigu sada, pokušaj da akumuliraš što više energije, sačekaj nalaze i pregled doktora. Koksaki zvuči opasno a u suštini može proći kao virus gripe. Samo bez panike.
Prolaps nije mogao nastati od koksaki virusa. Oziljak na srcu jeste posledica virusne infekcije najcesce, medjutim moze biti da si to imala i nekada davno, gotovo SVAKA DRUGA osoba ima takav nalaz UZ.
Pored toga, moguće je da ti dodju svi nalazi povišeni, pa da to opet ništa ne znači. Ono što je bitno sada jeste da smanjiš stres, da odmaraš i da se zdravo hraniš. Dakle ne preveliki napori, samo umjereno. I ne osluškuj sebe. Ako ti je loše, nemaš energije, lezi i odmori. Nemoj da se pitaš šta kako i slično.
Sačekaj nalaze i onda će te pregledati kardiolog koji ih je tražio, pa će ti on dati savjet šta i kako dalje. Nemaš razloga za brigu sada, pokušaj da akumuliraš što više energije, sačekaj nalaze i pregled doktora. Koksaki zvuči opasno a u suštini može proći kao virus gripe. Samo bez panike.
Hvala ti puno. Cekam nalaze, ali radim, na poslu sam, pijem propranol po cetvrtinu kao osetim tahikardiju. Problem mi je sto sam sama sa decom, muz mi je na terapiji zbog Ca stitne zlezde. Kako cu ja lezati non stop ppred dece? Pocela sam sa vitamnima sama q10, magnezijumahasfer napisao:Najprije, nema potrebe da paničiš, niti da se brineš.
molim vas, da mi neko da informaciju o koriscenju voca sa secerom u lecenju karcinoma pluca.
Sta treba od voca uzimati a sta ne?
Unapred hvala!
Sta treba od voca uzimati a sta ne?
Unapred hvala!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Мислиш на Бројсову терапију?