Pomoc oko gojenja.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
StefanBre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 16, 2012 12:34 pm

Pomoc oko gojenja.

Post od StefanBre »

Pozdrav imam 16 god visok sam 1,82cm tezak sam samo 61kg.Molim vas da mi pomognete kako da se ugojim bilo kako samo da se ugojim,mnogo sam mrsav :( Hvala.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Pomoc oko gojenja.

Post od vasa »

nije to strasno--ne brini--zalices mozda sto si se i trudio da se ugojis ...kao i vecina al ko bas zelis pokusaj--ja sam isto mislio i poceo da se gojim kad sam uveo malo vise plazma keksa--mozda i tebi pokrene metabolizam u tom pravcu--srecom nisam se nikad ugjio previse--
srecno
jelenabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 8:46 pm

Post od jelenabgd »

JA SAM PILA PROTEINSKI SEJK I ZA 2 NED SAM SE UGOJILA 2 KILE,AL SAM PRESTALA S TIM,NE ZNAM NI SAMA ZASTO :)...U BLENDER STAVLJAS- CASU MLEKA,UZ TO 1 BANANA,KASICICA MEDA,KASICICA IPO DO 2 PIVSKOG KVASCA,I JEDNO BELANCE,MADA JA SAM UBACIVALA CELO JAJE,SVE TO IZMUCKAS I TO PIJES OTPRILIKE 3X SEDMICNO
Maxa1693
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 25, 2012 9:14 pm

Post od Maxa1693 »

Slusaj ovako,moras da imas 5 obroka dnevno,i da ukljucis vezbanje u taj proces gojenja,jer ce ti sve otici u stomak,i pretvorice se u salo,mozes krenuti jednostavno.

Ujutro: Ovsene pahuljice, med i mleko 2-3 kasice ovsenih
Izmedju toga:Neko voce
Rucak:Sta spremi keva,moze to biti neko meso,riba itd.
Izmedju toga:Pojedi plazmu u mleku,nemoj preterati
Vecera:Ovsene opet,isto kao za dorucak.

Slusaj pravi 3 sata pauze izmedju obroka.I jos nesto bitan je san.I nemoj da uzimas nikakve preparate,skupi su a i mogu da skode organizmu,znaci proteine,kreatine i ostalo izbaci iz glave.Za 3-4 meseca,mozes da nabacis 6-7 kila.Zelim ti sve najbolje.Pozdrav :)
Maxa1693
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 25, 2012 9:14 pm

Post od Maxa1693 »

I jos nesto, mozes za veceru da jedes pet kuvanih belanaca i jedno zumance.I nikad nemoj da jedes ziva jaja,jer mozes dobiti salmonelu.Belance ima proteine,a zumance holesterol,zato uzimaj jedno zumance. Nadam se da ce ti biti od pomoci
Odgovori