Pomoc oko gojenja.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pomoc oko gojenja.
Pozdrav imam 16 god visok sam 1,82cm tezak sam samo 61kg.Molim vas da mi pomognete kako da se ugojim bilo kako samo da se ugojim,mnogo sam mrsav
Hvala.

Re: Pomoc oko gojenja.
nije to strasno--ne brini--zalices mozda sto si se i trudio da se ugojis ...kao i vecina al ko bas zelis pokusaj--ja sam isto mislio i poceo da se gojim kad sam uveo malo vise plazma keksa--mozda i tebi pokrene metabolizam u tom pravcu--srecom nisam se nikad ugjio previse--
srecno
srecno
JA SAM PILA PROTEINSKI SEJK I ZA 2 NED SAM SE UGOJILA 2 KILE,AL SAM PRESTALA S TIM,NE ZNAM NI SAMA ZASTO
...U BLENDER STAVLJAS- CASU MLEKA,UZ TO 1 BANANA,KASICICA MEDA,KASICICA IPO DO 2 PIVSKOG KVASCA,I JEDNO BELANCE,MADA JA SAM UBACIVALA CELO JAJE,SVE TO IZMUCKAS I TO PIJES OTPRILIKE 3X SEDMICNO

Slusaj ovako,moras da imas 5 obroka dnevno,i da ukljucis vezbanje u taj proces gojenja,jer ce ti sve otici u stomak,i pretvorice se u salo,mozes krenuti jednostavno.
Ujutro: Ovsene pahuljice, med i mleko 2-3 kasice ovsenih
Izmedju toga:Neko voce
Rucak:Sta spremi keva,moze to biti neko meso,riba itd.
Izmedju toga:Pojedi plazmu u mleku,nemoj preterati
Vecera:Ovsene opet,isto kao za dorucak.
Slusaj pravi 3 sata pauze izmedju obroka.I jos nesto bitan je san.I nemoj da uzimas nikakve preparate,skupi su a i mogu da skode organizmu,znaci proteine,kreatine i ostalo izbaci iz glave.Za 3-4 meseca,mozes da nabacis 6-7 kila.Zelim ti sve najbolje.Pozdrav
Ujutro: Ovsene pahuljice, med i mleko 2-3 kasice ovsenih
Izmedju toga:Neko voce
Rucak:Sta spremi keva,moze to biti neko meso,riba itd.
Izmedju toga:Pojedi plazmu u mleku,nemoj preterati
Vecera:Ovsene opet,isto kao za dorucak.
Slusaj pravi 3 sata pauze izmedju obroka.I jos nesto bitan je san.I nemoj da uzimas nikakve preparate,skupi su a i mogu da skode organizmu,znaci proteine,kreatine i ostalo izbaci iz glave.Za 3-4 meseca,mozes da nabacis 6-7 kila.Zelim ti sve najbolje.Pozdrav

I jos nesto, mozes za veceru da jedes pet kuvanih belanaca i jedno zumance.I nikad nemoj da jedes ziva jaja,jer mozes dobiti salmonelu.Belance ima proteine,a zumance holesterol,zato uzimaj jedno zumance. Nadam se da ce ti biti od pomoci