Molim vas da mi nesto opsirnije kazete o ovoj dijagnozi CARCINOMA BRONCHOGENES MICROCELLULARE INFILTRATIVUM TEXTO ADIPOSO, otkriveno je mom tati koji ima 60 godina, znamo da je rak ali bi ja volela da znam kakav i nesto o lecenju, sta ciniti?! Hvala vam puno.
Marija
Pomoc oko dijagnoze
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Pomoc oko dijagnoze
Zdravo,imam prijateljicu koja je vojna doktorka,pitacu je o cemu se radi,i znam da ima preparate na bazi pustinjske biljke koja se gaji u pustinji i koja resava razne vrste rakova,pa ti javljam,jer ok?
Naravno da je ok hvala ti puno bas me zanima detaljna dijagnoza kakav je to rak misim zlo ili dobrocudni i kako se siri kako se leci da li pokazuje uspeh pri lecenju, vek zivljenja nakon otkrivanja ove vrste raka... sve me interesuje... hvala ti puno od srca
Nazalost dijagnoza je teskog karaktera,toliko je otisla daleko,ovi proizvodi mu sad samo mogu olaksati tegobe koje oseca,da mu podignu imunitet,da mu krv jacaju da bi taj rak lakse podneo,da se lakse bori sa antioksidansima tog raka i produzio vreme zivota,ako hoces ja cu da ti ih narucim kod ove doktorke i kad ti stignu na adresu tad placas,to je terapija od 4 proizvoda,iznose 121 euro.
"... да се лакше бори са антиоксидансима тог рака..." - просто ингениозно. Ако је тачно да си специјалиста хирургије, није ни чудо што се пљује по лекарима.bukipavle napisao:Nazalost dijagnoza je teskog karaktera,toliko je otisla daleko,ovi proizvodi mu sad samo mogu olaksati tegobe koje oseca,da mu podignu imunitet,da mu krv jacaju da bi taj rak lakse podneo,da se lakse bori sa antioksidansima tog raka i produzio vreme zivota,ako hoces ja cu da ti ih narucim kod ove doktorke i kad ti stignu na adresu tad placas,to je terapija od 4 proizvoda,iznose 121 euro.
Скокни до мог сајта Ацин сајт и у Занимљивостима погледај шта сам написао о лечењу тумора инфузијама содом бикарбоном и витамином Б17. Тумори могу да се излече и уљем од конопље. Имаш доста тога по интернету, а у Италији постоји клиника која се бави лечењем содом бокарбоном. Ја сам само натукнуо забрањене начине лечења тумора, а ти види шта ћеш.maracvele napisao:Molim vas da mi nesto opsirnije kazete o ovoj dijagnozi CARCINOMA BRONCHOGENES MICROCELLULARE INFILTRATIVUM TEXTO ADIPOSO, otkriveno je mom tati koji ima 60 godina, znamo da je rak ali bi ja volela da znam kakav i nesto o lecenju, sta ciniti?! Hvala vam puno.
Marija