POMOC, MOLIM VAS!! Sto pre.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 10:59 pm
POMOC, MOLIM VAS!! Sto pre.
Ovako.. Spavala sam sa deckom 3 dana pre menstruacije i 3-eg dana tokom menstruacije. Medjutim, bila sam, i jos sam prehladjena, kasalj , grlo, glavobolja , peckanje tokom mokrenja, tokom menstruacije bolela su me ledja, i kada je prestala bol u ledjima se nastavio. Imam osecaj da me i grudi s vremena na vreme zabole, vise ne znam dal je to na nervnoj bazi ili sta.. I dalje sam jako prehladjena. Mlada sam, i plasim se nezeljene trudnoce.
Sto vise citam, sve sam vise uplasena. Da li je moguce da sam trudna ?

Re: POMOC, MOLIM VAS!! Sto pre.
Moguće je da ste trudni... žene imaju veoma različite menstrualne cikluse i mnoge imaju krvarenja (to nije menstruacija) između ciklusa. Stres, bolest i mnoge druge stvari mogu uzrokovati izostanak krvarenja ili krvarenje i kad nemaju menstruaciju, pa je lako pogriješiti kada ste točno imali menstruaciju. Pa je teško izračunati i plodne, odnosno neplodne dane, ovulacija nije pouzdana metoda i spermiji žive i do 7 dana... iako sumnjam da ste trudni... razgovarajte o ovome sa svojim ginekologom... ili pričekajte dok prođe prehlada... ili jednostavno kupite test za trudnoću... lp
Samo se obrati liječniku pa će se već naći bolesti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 10:59 pm
Re: POMOC, MOLIM VAS!! Sto pre.
Poslednji put sam dobila 29 Decembra. Sada cekam Januarsku menstruaciju, nacekacu se pa zato sam odlucila da pitam nekog. Brine me samo bol u ledjima , jer bol u ledjima imam samo kada dobijem , inace ne. Pa da li taj bol moze da bude zbog prehlade, inace sam nacisto zaribala. Test ne smem ni da pomislim da kupim sto je najgore, ako kojim slucajem menstruacija bude kasnila, kupicu svakako. U svakom slucaju hvala...daso napisao:Moguće je da ste trudni... žene imaju veoma različite menstrualne cikluse i mnoge imaju krvarenja (to nije menstruacija) između ciklusa. Stres, bolest i mnoge druge stvari mogu uzrokovati izostanak krvarenja ili krvarenje i kad nemaju menstruaciju, pa je lako pogriješiti kada ste točno imali menstruaciju. Pa je teško izračunati i plodne, odnosno neplodne dane, ovulacija nije pouzdana metoda i spermiji žive i do 7 dana... iako sumnjam da ste trudni... razgovarajte o ovome sa svojim ginekologom... ili pričekajte dok prođe prehlada... ili jednostavno kupite test za trudnoću... lp