Dobar dan Srecni Nova godina i praznici,
ja sam Vladislav Jovic, imam 19 godina, student sam,,Imam probleme sa slabom koncentracijom, pospanoscu (dovoljno spavam) glavoboljom(ne znam sta mogu da popijem za ovo) poneki put u toku dana budnost mi drze samo motoricke stvari i zamolio bih nekog za pomoc.
Pozdrav
Pomoc mala
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Pomoc mala
Postoje preparati na bazi pustinjske biljke ALOJE VERE,ne prodaju se po apotekama,prodaju ih distributeri koji rade za firmu FLP,preparati nemaju nezeljena dejstva i koriste se u neogranicenoj kolicini,cak ga i bebice koriste,evo ti broj doktorke,a ujedno i distributera 0637455206
Resi to na vreme jer cirkulacija ostavlja trajne posledice,pogotovo u glavi.
Resi to na vreme jer cirkulacija ostavlja trajne posledice,pogotovo u glavi.
ne koristi nikakve preparate na svoju ruku...javi se na pregled, najpre treba uraditi laboratorijske analize krvi (krvna slika, biohemija), popricaj sa svojim lekarom opste prakse pa ako bude potrebe dace ti uput da se javis dalje na pregled kod nekog specijaliste...
Ma daj molim te,prvo se dobro informisi o proizvodima Aloje Vere pa tad komentarisi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
treba se utvrditi uzrok nekog problema!!!
@VladislavGlava: sa zdravljem se ne treba igrati, ne smeju se zanemarivati neki simptomi bez obavljanja osnovne dijagnostike i problemi resavati napamet...bitno je da se iskljuce neki bitni zdravstveni problemi, a ako se iskljuce, lako ce se onda upotrebljavati pomocni i komercijalni proizvodi ako se to zeli...