pomoc za koksaki?hvala unapred

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
branka ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 18, 2006 6:41 pm

pomoc za koksaki?hvala unapred

Post od branka ns »

Pomoc? U decembru 2004 otkriveno mi je postojanje koksaki b virusa, IgG je bio 310. Do novembra 2005 se postepeno smanjio na 80. U aprilu 2006 igG na koksaki b virus mi je 195. Sada se opet osecam malaksalo i imam gubitak apetita, probadajuce bolove u grudnom kosu po levim i desnim rebarnim lukom i desnom ramenu kao i bolove u misicima. molim Vas odgovorite da li je ovo moje trenutno stanje i povisen titar antitela povezan sa ponovnom infekcijom koksaki virusa? Da li terapija treba da traje dok se titar antitela ne svede na normalne vrednosti ili ce uvek biti povisen? ja sam i dalje na terapiji antioksidansima. Preporucena mi je terapija konzimom q10 firme Herbalife koji se prodaje u multilevel marketingu.. Molim Vas savet ovo da li da uzimam? da li u ovom stadijumu mogu da ga prenesem nekom i na koji nacin? Puno Hvala unapred. Branka Ns
Vishnja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2005 11:02 pm

Post od Vishnja »

Na zalost, imam slicnu situaciju, ali sa citomegalovirusom. Ponovo povisen titar IgG antitela ukazuje na reaktivaciju virusa, a odredjena 'pozitivnost' odnosno prisustvo IgG antitela ostaje do kraja zivota i znak je da si prebolela infekciju. Ne znam sta da ti savetujem za terapiju koenzimom Q 10. Ja sebi dizem imunitet revitom, vitaminom c, sokovima od cvekle...
Ako imas bolove ispod rebarnih lukova mozda nije lose da prekontrolises jetru i slezinu koje mogu biti uvecane usled delovanja virusa na organizam. Koksaki je opasan i po tome i sto ponekad "napada" i srcani misic. Da li si kontrolisala i to? Vidim da si iz NS, pa cu ti reci i ovo: bas danas sam od mame jednog momka koji ima problema sa koksakijem cula da on ide na kontrole kod dr Momcilovic na Institutu u sr. Kamenici koja je navodno kardiolog, ali specijalnost su joj bas virusi. Eto, toliko, javi sta si uradila.
Odgovori