Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Cao svima, da se javim. Cim sam se vratila sa dezurstva u subotu legal sam u krevet i sve planove za nedelju otkazala. Nasla sam super caj
"Stomach Ease" Yogi tea.
U semi ima gingera i jos gomilu nekih trava. Kad budem bila kod kuce napisacu vam, jer mogu da vam naprave takav caj u prodavnicama zdrave hrane ako se ova vrsta ne uvozi u Beograd. Rucala sam samo nezacinjeni pire-krompir i supu od povrca a jutros jogurt i pre svakog obroka solju tog caja. Imam i dalje onaj tup bol ali ne vise grceve, mislim da polako prolazi. Isto tako sam nasla caj od "sweet flag" - to jest ove trave koja je bila preporucena gore na srpskom. Mislim da je tu glavno da je u pitanju stres i dok se to malo ne sanira, nema leka, samo ovakve "postapalice", ali oni koji znaju kakva je to muka, dobro im dodje.
Stvarno hvala na podrsci i savetima, pa se nadam da se ovim povodom necemo jos duuugo dopisivati
Pozdrav svima.
Vidim da i svi vi imate neke probleme sa zelucaem kao i ja verujem.
Da vam ispricam moj problem. Pila sam hormonalne tablete Diane 35, 5 meseci. Od njih me je poceo boleti zeludac. Ali sad otako sam ih ostavila sve je gore.Osecam neku cudnu bol u zelucu i nekad i grceve. Ali najgore je bol koju osecam u grudnom kosu sa dense strane.Kad me boli zeluad i bol je onda jaca.Posebno kad uadehnem i pritisnem rukob krudnu kost tada je bol jako velika, cak nekad i kada kasljem osec tu bol sa desne strane grudnog kosa. Sutra mislim rpvo da odem na EHO abdomena a posle, pa gastroskopiju i rengen grudnog kosa da vidim da nije nesto sa kostima grudnog kosa. Sta mislite po siptomima: bol u zelucu i bol grdnog kosa sa desne strane koja boli stalno vec skoro 2 meseca a posebno kad udahnem i tada kada pritisnem grudnu kost, bi moglo da bude? Jel nko iamo slicne probleme.
Hvala svima caoo