Pomoc! Bolovi su neprestani.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
matea123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 15, 2012 9:22 pm

Pomoc! Bolovi su neprestani.

Post od matea123 »

Pozdrav,
Ovako, imam 16 godina, od 2mj 2011. godine imam probleme s grlom i trbuhom. Grlobolja se redovno pojavljivala, kao i bolovi u stomaku, koji su bili toliko jaki. Lijecnik opce prakse me je poslao na alergo test, koji je bio negativan, i što se tiče trava, i hrane.Lijecnica kod koje sam tada isla, mi je preporucila da napravim snimanje pluca, ultrazvuk, bris nosa i grla, te stolicu na parazite 3x.te specifični IgE na bjelanjak, žumanjak, mlijeko, čokoladu, kućnu prašinu te ambroziju. Na snimku pluca se vidjelo da imam bronhitis, za to se koristim Flixotide diskusom, ultrazvuk je pokazao da imam opstipaciju, za sto koristim sirup Portalak, bris nosa i grla te stolica na parazite 3x i specificni IgE su bili negativni.Koristim takodjer tablete Rinolan, i Contralak, jer doktorica smatra da imam grlobolju zbog vracanja zelučane kiseline. Tijekom ljeta su se bolovi u trbuhu smanjili, i bili su prisutni samo za vrijeme menstruacije, ali sada od pocetka 1mj oni se opet vracaju, i to svaki dan, pretežito navečer. Molila bih vas da mi kazete dali imaju jos neke pretrage koje bi se mogle obaviti, a ako nemaju, da mi kazete sto da radim.
Odgovori