POMOC BOL U LEVOM BUBREGU I SLABINAMA!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
POMOC BOL U LEVOM BUBREGU I SLABINAMA!!!
Dobar dan svima imam 20 godina i imam pitanje na koje mi je potreban hitan odgovor! Pre nekih mesec i po dana sam radio ultra zvuk stomaka,jer sam cesto imao bolove u predelu besike i malog stomaka,doktor mi je rekao da imam peska u besici a da u levom bubregu imam kamen 3mm. Nije mi dao nikakve tablete samo mi je rekao da pijem što više tečenosti i preporučio mi je čaj od rastavića.Tako sam i uradio pio sam dosta vode i čaja i evo pre nekih 5 dana osetio sam bol baš u predelu tog levog bubrega doktor na hitnoj mi je dao inekciju za bolove i prepisao palitreks tablete i još nke za bolove,rekao mi je da je verovatno taj kamen počeo da izlazi i da me to boli da nastavim da pijem što više tečnosti,medjutim ja evo i posle 5 dana još imam bolove pa sam hteo da pitam dal je moguće da mi je bubreg otkazao i da sad moram na dijalizu? Molim va pomozite!
((

Re: POMOC BOL U LEVOM BUBREGU I SLABINAMA!!!
Nije otkazao i ne moras na dijalizu, ne brini
. Kada bubrezi otkazu, onda "ne prave" urin i ne ides da mokris. S' obzirom da tvoj problem traje vec 5 dana, bilo bi dobro otici kod lekara na kontrolni pregled. Ne brini, daleko si ti od dijalize. Pozdrav!

Bio sam na kontrolnom pregledu i ponovo mije uradjen ultra zvuk,doktor kaze da sada uopste nemam peska ni u besici ni u bubrezima! Radio sam rezultate krvne slike i urina i sve je okmja i dalje cesto osecam bol u besici kojise prosiri na mali stomak i boli me salbina sa leve strane i taj deo u predelu bubrega? Tek mi sad nije nista jasno sta me boli kad nema peska?

Ja sam prezivela isti problem,ali hvala bogu sve se zavrsilo super!!!
Slucajno sam saznala za GOCIN CAJ(gazda kod kog radim mi ga je doneo;znaci nije reklama)!Na biljnoj bazi je,cak ga i trudnice mogu piti!Caj topi kamen;tako da ne osetite da ga vise nema,jedini znak je prestanak bola!Meni je kamen bio krenuo u kanale i nije mi pomagala i operacija,samo sam mogla cekati da izadje!!!Mnogi su ga pili preventivno!
GOCIN CAJ se Proizvodi u Leskovcu,a salju ga pouzecem brzom postom!!!
Moj ti je savet da narucis i probas,ne mozes izgubiti nista sem malo para!!!
Ako te zanima broj tel pisi,ja bi ga napisala sad,ali ne znam da li je dozvoljeno!!!
Puno srece i brzo ozdravljenje!!!
Slucajno sam saznala za GOCIN CAJ(gazda kod kog radim mi ga je doneo;znaci nije reklama)!Na biljnoj bazi je,cak ga i trudnice mogu piti!Caj topi kamen;tako da ne osetite da ga vise nema,jedini znak je prestanak bola!Meni je kamen bio krenuo u kanale i nije mi pomagala i operacija,samo sam mogla cekati da izadje!!!Mnogi su ga pili preventivno!
GOCIN CAJ se Proizvodi u Leskovcu,a salju ga pouzecem brzom postom!!!
Moj ti je savet da narucis i probas,ne mozes izgubiti nista sem malo para!!!
Ako te zanima broj tel pisi,ja bi ga napisala sad,ali ne znam da li je dozvoljeno!!!
Puno srece i brzo ozdravljenje!!!