Od 4. razreda osnovne skole imam povremene glavobolje, i to traje..Nekada su toliko jake da me tjeraju da povracam, dolaze mi cesto i odlaze u glavnom nakon sto malo odspavam, no u zadnje vrijeme te glavobolje se javljaju cesce.Sada sam 2. srednji, proslo je 7 godina sa ucestalim glavoboljama.Pa vas molim ako imate kakvo sturucno misljenje da mi pomognete. P.S.Isla sam na pregled kog ocnog doktora, i rekao mi je da je sve u redu..
P.S.S.Ne znam da li je bitno ali mi se desava kada ustanem sa mjesta na kome sjedim vrti mi se u glavi, ali svaki put.
Pomoc, ako imate viska vremena.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Pomoc, ako imate viska vremena.
Lici na migrenski tip glavobolje na osnovu sturih informacija koje si dala.Annchy napisao:Od 4. razreda osnovne skole imam povremene glavobolje, i to traje..Nekada su toliko jake da me tjeraju da povracam, dolaze mi cesto i odlaze u glavnom nakon sto malo odspavam, no u zadnje vrijeme te glavobolje se javljaju cesce.Sada sam 2. srednji, proslo je 7 godina sa ucestalim glavoboljama.Pa vas molim ako imate kakvo sturucno misljenje da mi pomognete. P.S.Isla sam na pregled kog ocnog doktora, i rekao mi je da je sve u redu..
P.S.S.Ne znam da li je bitno ali mi se desava kada ustanem sa mjesta na kome sjedim vrti mi se u glavi, ali svaki put.
Idi kod lekara opste prakse pa trazi uput za neurologa.